Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Μεθυσμένα σνίτσελ

Μεθυσμένα σνίτσελ

1339689891398

Η επιτυχία της συνταγής είναι το πρώτο της βήμα, που είναι….πάμε για ψώνια SM και να εφοδιαστούμε

4 σνίτσελ χοιρινά
2 αβγά
Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα (περίπου 100 γρ)
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Πατάτες… αρκετές
200 γρ κρέμα γάλακτος
100 γρ ροκφόρ
20 γρ μπράντυ

 

Πώς θα τα φτιάξουμε για να τα φάμε όμως;

1. Σε ένα πιάτο βαθύ χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο

2. Σε ένα άλλο μεγάλο πιάτο ρίχνουμε τη φρυγανιά

3. Παίρνουμε ένα, ένα τα σνίτσελ και τα βουτάμε στο αυγό με τη βοήθεια δύο πιρουνιών και έπειτα τα περνάμε στη φρυγανιά να καλυφθούν καλά

4. Βάζουμε αρκετό καλαμποκέλαιο στο τηγάνι μας και το αφήνουμε να ζεσταθεί αρκετά αλλά όχι να κάψει πολύ. Βάζουμε ένα ένα τα σνίτσελ μέσα και τηγανίσουμε για περίπου 4-5 και από τις δύο πλευρές και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Παράλληλα τηγανίζουμε τις πατάτες σε ένα άλλο τηγάνι.

5. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ, το μπράντυ, αλάτι και πιπέρι. Τα βάζουμε σε μεσαία φωτιά και με έναν αυγοδάρτη ή με πιρούνι λιώνουμε το τυρί μέσα στην κρέμα. Μόλις πάρει μια βράση η σάλτσα είναι έτοιμη.

Μαμ και γρήγορα!!!

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ρύζι με λουκάνικα σε σάλτσα ντομάτας με φέτα

Ρύζι με λουκάνικα σε σάλτσα ντομάτας με φέτα

Κάποιες φορές, τα πιο απλά υλικά μπορούν να μας δώσουν τα πιο νόστιμα πιάτα! Ορίστε μια εξαιρετική ιδέα για φαγητό, ...