Home / THINKDROPS / EDITORIAL / Πράγματα, αναμνήσεις κι ενοχές

Πράγματα, αναμνήσεις κι ενοχές

13Αφιερώνω στον πρώην, στον παραπρώην και στο α’ τρίμηνο του καινούριου χρόνου το κουπλέ «Φεύγοντας να πάρεις ό,τι θες», του τιτανομέγιστου Τερζή με την ευχή να πάνε στην ευχή του Θεού, που λέει και η γιαγιά μου.

Θα μπορούσατε και οι 3 να ήσασταν καλύτεροι μαζί μου και το ξέρετε.

Όπως καταλάβατε, μέσα στα υπόλοιπα που έκανα το σ/κ, έκανα και τον απολογισμό αυτού του α΄ τριμήνου του νέου έτους που μας μπήκε για τα καλά, γιατί με τους γκόμενους δεν είναι να κάνεις απολογισμούς. Επισήμανα λοιπόν σωρεία καταστάσεων που δεν μ’ έκαναν και φρικαρό από χαρά κι έτσι αποφάσισα να κάνω μια επίκληση στο καινούριο τρίμηνο που ξεκινά σήμερα μπας και βγει καμιά άκρη.

Δω χάμω (της γιαγιάς κι αυτό) ακριβώς να πω στον μαγισσούλη, που χρεωνόμαστε από τη στιγμή που γεννιόμαστε, μ’ εκείνο το ηλίθιο ύφος που έχει ο άντρας όταν αφήνει την τελευταία σεξουαλική πνοή του και που έχω να το δω  από την εποχή που πέρναγε βροντόσαυρος στο Μπαγκράου, ότι δεν θα ζητήσω χελπ, γιατί τα ίδια σκατά με όλους τους άντρες είναι κι αυτός.

Ουδεμία επαφή λέμε με τον τυπά. Εγώ είμαι στην Ανατολή, αυτός Δύση.

Εγώ θέλω να κάνω το ρημαδόταξιδο που τόσο επιθυμούσα, αυτός επιμένει να μείνουμε σπίτι.

Χαζούλη μαγισσούλη τρως πόρτα και φτιάχνω μόνη μου την επίκληση για το β’ τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Και πάμε…

Ευτυχισμένα χαμόγελα μέχρι αηδίας και διάθεση τέτοια που να ανησυχούν οι γύρω τριγύρω μήπως μια βόλτα από τη Λεωφόρο Αθηνών μας κάνει καλό.

Να κάνει έναν κόπο η ρημαδοανάπτυξη να τσακιστεί να έρθει και να φέρει δουλειές σ’ εκείνους που οι 300 ακατανόμαστοι άφησαν νηστικούς.

Να μην ξανασκεφτούν οι  Ξένες Δυνάμεις να εξοντώσουν άλλο κράτος, όπως στην περίπτωση της Κύπρου.

Αν είναι επίσης δυνατόν, τόσα και τόσα συμβαίνουν πια,  την Τετάρτη να έρθει το Άγιο Πνεύμα (τρίτο τριημεράκι δεν θα μας κάτσει κι άσχημα ), να μπαστακωθεί στα κεφάλια των Τροϊκανών, που θα μας επισκεφθούν, γιατί όοοοοοχι δεν τους έλειψε η Ακρόπολη, μπας και μας αφήσουν να αγοράζουμε ακόμη καμιά σοκολάτα, ελλείψει σεξ, και κανένα προφυλαχτικό για το καθημερινό @@@@ που τρώμε από δαύτους. (Σωστός ο συλλογισμός μου, ναι; Ναι!).

Να προσπαθήσουμε να έχουμε κείνο το πνεύμα που λέγεται ομαδικό, γιατί όταν ακούμε ομαδικό μόνο ένα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό.

Και τέλος κι εσύ έρωτα ξεπέζεψε, πάρ’ τα πόδια σου κι έλα χτύπα την πόρτα του διαμερίσματος των 60 τ.μ. που μένω, γιατί την επόμενη Δευτέρα θα τ’ ακούσεις κι εσύ, όπως τ’ άκουσαν κι άλλοι.

 

Καλό μήνα!

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

10 + 3 ερωτήσεις στον αστροναύτη Scott Kelly

Έχω -περίπου- 3 μήνες που παρακολουθώ μανιωδώς έναν κυριούλη. Πριν προλάβεις να καλέσεις την αστυνομία και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ...