Home / THINKDROPS / ARCHIVES / Προσόψεις / Μαίρη Σοφικίτου ή Maryholic

Μαίρη Σοφικίτου ή Maryholic

12Επώνυμο: Σοφικίτου
Όνομα: Μαίρη
Ζώδιο: Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό!
Ιδιότητα: Σχεδιάστρια
Μότο: Τολμώ γιατί Μπορώ

Τη γνώρισα στα πρώτα της βήματα. Φορτωμένη με τις τσάντες της μπήκε στον χώρο του ξενοδοχείου που γινόταν η επίδειξη. Λιγομίλητη, οργανωτική, μ’ ένα ατίθασο χαμόγελο, χαρακτηριστικά που μ’ έκαναν να θέλω να της μιλήσω κι άλλη, κι άλλη φορά. Η δεύτερη συνάντησή μας στα εγκαίνεια της Boutique της στην Ηλιούπολη. Ήταν ακριβώς τελικά όπως την είχα φανταστεί. Η 3βασίλισσα του πάρτυ της. Μια βασίλισσα που σκορπούσε χαμόγελα και θετική ενέργεια. Για όσους έχουν την τύχη να τη γνωρίσουν θα ανακαλύψουν αυτά και ακόμη περισσότερα. Θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας, αλλά και πάλι θα ‘θελα να τα ανακαλύψετε και μόνοι σας. Αρκεί να την επισκεφθείτε. Μια βόλτα δε από τη σελίδα της στο facebook θα σας κάνει να ερωτευτείτε παράφορα τις τσάντες της. Γιατί η Maryholic δεν είναι απλά μόδα, είναι άνεση, καθημερινή συνήθεια και πολύ χρώμα, όπως είδα στην τελευταία συλλογή της. Εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις να γεμίζεις χρώμα, διάθεση και χαρά τις στυλιστικές μας συνήθειες, γιατί το ‘χουμε και σ’ έχουμε ανάγκη.

Ερωτήσεις:
1. Ποια ταινία γράφτηκε για σένα;

Η πρώτη ταινία που μου ήρθε στο μυαλό είναι το Notebook…Λίγο κακομαθημένη, περισσότερο αυθόρμητη, λίγο στα πρέπει, πιο πολύ στα θέλω..Μα η μεγαλύτερη ομοιότητα είναι στην αγάπη αυτή που υπάρχει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους,αυτό το νιώσιμο που θα ήθελα να ζήσω.Ρομαντισμός στο φουλ από έναν καθαρό ζυγό.Αλήθεια,περίμενες κάτι λιγότερο;

2. Η ζωή σου in the blink of an eye…

Χαμόγελα, έρωτας, πάθος, φως, μαζί. Αυτό πρόλαβα σε ένα ανοιγόκλεισμα!

3. Αν καλούσες τη ζωή σου σε τραπέζι…

Αν καλούσα την ζωή μου σε τραπέζι θα της είχα χάδια γεμισμένα με καθαρή αγάπη για ορεκτικό, αμέτρητα φιλιά συνοδευόμενα με μια μεγάλη μερίδα ευγνωμοσύνης για κυρίως και μια τεράστια αγκαλιά από ευχαριστώ για επιδόρπιο.

4. Έρωτας για σένα είναι…

Δημιουργώ την σχέση μου με τον εαυτό μου,με προφυλάσσω, με αγαπώ, με προσέχω.Πάνω σε αυτή τη βάση μπορώ να σου γράψω για τις σχέσεις! Υπάρχει το ιδανικό, υπάρχει το τέλειο! Αρκεί να φυτέψεις τους καρπούς του σε γόνιμο έδαφος.Να αγαπάμε χωρίς εγωισμό, να σεβόμαστε την ελευθερία του άλλου και να θυμόμαστε πως σε μία σχέση δεν είμαστε ένα.Είμαστε τρεις: εγώ,ο άλλος και η σχέση, και γι’αυτούς τους τρεις να θέλουμε να δίνουμε το όμορφο που είμαστε.

5.Αν είχες στα χέρια σου μια μηχανή του χρόνου…

Αν είχα στα χέρια μου μια μηχανή του χρόνου θα την επέστρεφα στα χέρια που μου την έδωσαν!Αγαπώ όλες μου τις εμπειρίες, ευγνωμονώ όσους με σεβάστηκαν και όσους με πόνεσαν.Αν δεν είχα ζήσει όσα έχω ζήσει μέχρι σήμερα πιθανόν να μην ήμουν σε αυτή τη θέση σήμερα για να απαντώ στις ερωτήσεις σου!Όσο για το μέλλον,δεν θα έμπαινα στον πειρασμό..Έχω μάθει βιωματικά να γνωρίζω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο καλό λόγο στη ζωή μας, να παρακολουθώ τα σημάδια και να αποδέχομαι τις καταστάσεις που εμφανίζονται ακόμα και σαν εμπόδια γιατί ξέρω πως στην ουσία τους είναι σκαλοπάτια για κάτι ανώτερο.

6.Αν ήσουν αόρατος…

Αν ήμουν αόρατη…Δυσκολεύομαι να απαντήσω γιατί ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα παραβίαζε την ελευθερία του άλλου ακόμα κι αν δεν το γνώριζε! θα το έφερα βαρέως μετά μέσα μου! Μπορεί να γινόμουν για λίγο ο θηλυκός αόρατος Ρομπέν!

7.Τι σημαίνουν για το επάγγελμά σου οι λέξεις Thing, Ink, Drops

Thing : μια λευκή κόλλα χαρτί
Ink : το αποτύπωμα του σχεδίου μου πάνω σε αυτήν
Drops : η τσάντα μου σε τελική μορφή

4

Tatiana Stefanidou holding Maryholic leather clutch

2

1

2 comments

  1. Είσαι μια τεά!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TaS.O.S. Ριζόπουλος: Βόρειες Παρουσίες

Επώνυμο: Pιζόπουλος Όνομα: ΤaS.O.S Ζώδιο: Tοξότης Ιδιότητα: Radio Producer/tv Host/guest Dj Μotto (Ταυτότητα): ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Το Thinkdrops πήγε βόλτα στη ...