Home / THINKDROPS / ARCHIVES / Homework / Summer is up by Βίκυ Καγιά

Summer is up by Βίκυ Καγιά

vickyΗ Βίκυ Καγιά ξεκίνησε το modelling στα 14 της, όλα άρχισαν πολύ ξαφνικά όταν την σταμάτησαν τυχαία στον δρόμο για να της κάνουν μία πρόταση και από τότε ξεκινά μια από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στο χώρο της μόδας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έζησε στο εξωτερικό και συμμετείχε σε fashion shows των μεγαλύτερων σχεδιαστών, ενώ φωτογραφήθηκε και για πολλά εξώφυλλα και editorials περιοδικών. Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης διεθνούς καριέρας, η Βίκυ δημιουργεί ένα πρωτοποριακό εργαστήρι ελευθέρων σπουδών για τη μόδα και την τέχνη στη συνοικία των νέων ανθρώπων και ιδεών, στου Ψυρρή. To Fashion Workshop by Vicky Kaya βρίσκεται ήδη στο δεύτερο έτος λειτουργίας του. Είναι ένας χώρος έμπνευσης, γνώσης και δημιουργίας στην καρδιά της Αθήνας, όπου καταρτισμένοι επαγγελματίες, από όλους τους χώρους, προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές.

 

«Χειμώνας ή καλοκαίρι; Ήταν το θέμα του homework που μου ανέθεσε το Thinkdrops γι’ αυτήν την εβδομάδα. Χωρίς πολλά – πολλά, κατέληξα: Μα φυσικά καλοκαίρι!

Προτιμώ τη θάλασσα από το βουνό, αφού πιστεύω πως είναι και ένα είδος θεραπείας για τον άνθρωπο. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο νερό φεύγει το άγχος, η κούραση και η αρνητική διάθεση από το σώμα και το μυαλό μας. Η θάλασσα έχει τη δύναμη να αλλάζει τη διάθεση μας και μας γεμίζει αισιοδοξία. 

Αφήστε που το καλοκαίρι υπάρχει και η απόλαυση της ηλιοθεραπείας! Χωρίς αλκοόλ, αλλά με υψηλό δείκτη προστασίας! Και τις υπόλοιπες ώρες χαίρομαι τις βόλτες με αέρινα φορέματα και σανδάλια, χωρίς μακιγιάζ. Ασύγκριτα καλύτερο από τα ζεστά χειμωνιάτικα πουλόβερ, τα γάντια και τα κασκόλ.

Αλλά και στο θέμα έρωτας, το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό! Βέβαια, εξαρτάται από τη διάθεση και τη στιγμή που βρίσκεται κάποιος στη ζωή του ώστε να επιλέξει ανάμεσα σε έναν περιπετειώδη έρωτα και μια ρομαντική γνωριμία του χειμώνα. Σίγουρα, όμως, οι καλοκαιρινές περιπέτειες έχουν τη μαγεία τους! Η αλήθεια είναι ότι βρίσκω εξίσου ερωτικά ένα φιλί κάτω από την βροχή κι ένα φιλί στο ηλιοβασίλεμα -αρκεί να μην κάνει πολύ κρύο κάτω από τη βροχή!-, αλλά σίγουρα για μένα πιο ρομαντικό είναι ένα δείπνο σε ένα μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα!

Αν μου δινόταν η δυνατότητα να ξαναζήσω ένα συγκεκριμένο καλοκαίρι της ζωής μου θα επέλεγα, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα παιδικά μου καλοκαίρια στα Χανιά. Και αν μπορούσα να ξαναζήσω έναν συγκεκριμένο χειμώνα, θα ήθελα αυτός να ήταν ο πρώτος χειμώνας που μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, μετά την πτώση των πύργων. Αν ήθελα να απομακρυνθώ για λίγο από όλους θα επέλεγα σίγουρα ένα νησί!

Και για να καταλήξω, στο χειμώνα δεν βρίσκω καμία συγκεκριμένη μαγεία. Ε, εντάξει μόνο χιόνι… Το καλοκαίρι, όμως έχει, χίλια χρώματα… Είναι η θάλασσα, η διάθεση, το ζεστό κλίμα, τα δροσερά φρούτα, το πανέμορφο Αυγουστιάτικο φεγγάρι! Απ’ ότι καταλαβαίνετε είμαι κορίτσι του καλοκαιριού!»

 

outside

space

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Τάκης Χρυσικάκος: “Και ο πρίγκιπας έγινε βάτραχος”

Το γνωστό σε όλους μας παραμύθι ξαναζωντανεύει σε συζήτηση που είχαμε με τον αγαπητό ηθοποιό Τάκη Χρυσικάκο. Βέβαια, για αν ...