…ενός κασκόλ

Bufandas_RAcing_Santander_739264746

Ουγκ.

Όλοι γεννιόμαστε με κάποιο χρώμα. Αυτό αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός λένε κάποιοι.
ΟΧΙ, λέω εγώ. Το σύμπαν και αυτοί που με έφτιαξαν στο εργοστάσιο, ήξεραν πως εγώ έπρεπε να είμαι το χρώμα που είμαι. Γιατί το χρώμα και το όνομα της ομάδας που έχω πάνω μου, εκφράζουν εμένα και το Ντι Εν Έι μου.

Όσοι έχουν το χρώμα του αντιπάλου, έχουν γεννηθεί για να είναι κατώτεροι. Είναι πιο χαζοί, πιο αδύναμοι, λιγότερο μάγκες, καβαλάνε χειρότερα μηχανάκια, έχουν χειρότερες γκόμενες, καπνίζουν χειρότερα τσιγάρα και η ομάδα τους πάντα θα χάνει από την δική μας. Και αν δεν χάνει, θα φταίει κάποιος άλλος, που δεν αφήνει εμάς τους ανώτερους να είμαστε από πάνω. Είτε αυτό γίνει μια φορά, είτε πολλές. Ντάξει, άμα παραγίνει, θα φταίνε οι παίχτες, αλλά να ναι καλά τα μηχανάκια μας, θα πάμε σπίτια τους, θα τους σπάσουμε τ’ αμάξια, θα τους πετάξουμε κορνέδες, και θα παίξουν καλά μετά. Γιατί μας έχουν υποχρέωση. Μπορεί εμείς να μην πληρώνουμε εισιτήριο για να δούμε το παιχνίδι, καθώς ο πρόεδρος μας αγαπάει και μας τα κάνει δώρο επειδή είμαστε ο Πύρινος λαός του, και εμείς με τη φωνή μας κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αν τώρα καμιά φορά είμαστε βραχνιασμένοι, μπορεί να βοηθηθούμε από  κανα μπουκάλι-δυναμιτάκι-κροτίδα-αεροβόλο-μπαζούκα-ναπάλμ. Και πως μ’ αρέσει η μυρωδιά του ναπάλμ το πρωί, δεν λέγεται.

Εμείς, είμαστε πιο ηθικοί από αυτούς. Πιο ντόμπροι. Πιο καλοί άνθρωποι. Εεεεε, πιο καλά κασκόλ εννοούσα. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΜΕ. Απόγονοι των Τούρκων Λαγών Που Ήταν Ναύτες του Στόλου. Άντε μην τα θυμηθώ και διδάξω ήθος εδώ μέσα !

ΟΜΑΔΑ ΟΛΕΕΕΕΕ! ΟΜΑΔΑ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ! ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ !

Ουγκ.

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

…του Walter White

Σκατά. Καρκίνος. Τι θα κάνει η φαμίλια χωρίς εμένα; Τι; Η γυναίκα μου είναι τόσο άσχημη, τόσο ξινή και τόσο γκρινιάρα, ...