Αλεπού

large

Τρέχω να διασχίσω το πάρκο με φόρα μες στη νύχτα γιατί είχα πει της μάνας μου…”12 θα ‘μαι πίσω…Να! Δω χάμω, πιο κάτω, για λίγο, μια βόλτα θα πάω”, αλλά προσπαθούσα να τρυπώσω σε ένα κοτέτσι 2.30 ώρες και ξεχάστηκα.

Ε ρε, κι έχει κάτι κότες ζουμπουρλές ΝΑ με το συμπάθιο. Πιο πολύ με κοντές στρουθοκάμηλες μοιάζουν παρά με κότες. Αλλά  μου χει πει η μάνα μου μη πηγαίνω γιατί παραμονεύει o ιδιοκτήτης-τηνέχωδεικαιπολύμεγάλοςκυνηγός και θα το φάω το κεφαλάκι μου.

Ξαπλώνει στο χώμα ότι και καλά δεν τον είδαμε, αυτόν και τα νάιτ γκοογκλς του που άκουσα να λέει μια φορά στη γυναίκα του “μα καλά πώς κέρδισαν οι Ρώσσοι τον πόλεμο με αυτά; ούτε στο μισό μέτρο δε βλέπεις.” οπότε ξέρω πως δε κινδυνεύω.

Τρέχω μέσα στον απόλυτο πανικό κι έχουν γίνει τα πόδια μου μες στη λάσπη καθώς ακούω ένα πιτσιρίκι να φωνάζει.

“ΜΑΜΑ!! Κοίτα έναν μεγάλο λαγό”...ε και σηκώνω τη λασπωμένη μου πατούσα για μούτζα. Τι λαγός μωρέ. ΑΛΕΠΟΥ. Κοτζαμανέ ουρά φουνδωτή φουνδωτή δεν τη βλέπει το ζαβό;

“Τέτοιο λαγό έχει κι η θεία η Πόπη…στο παλτό της, ε μαμά;” ε και μου γυρνάει ακόμα περισσότερο το μάτι γιατί θυμάμαι έναν ξαδελφό μου, καλό αλεπούδι, ήσυχο παιδί αλλά λίγο μαλάκας…βγήκε μες στο καταμεσήμερο να πάει βόλτα…..ε και τώρα κοσμεί το λαιμό μιας κυρίας ή τον τοίχο κανενός.

Τρέχω, τρέχω, αλλά θα αργήσω…και να πω ότι είμαστε αργά ζώα; 30μίλια την ώρα παρακαλώ. Και φαγανά παιδιά, όλα τα τρώμε..κι είμαστε και τα μόνα σκυλιά που μπορούν να σκαρφαλώσουν σε δέντρα, έχουμε λέει και μια ξαδέλφη στο Χόλυγουντ μια μέγκαν μια φοξ και μας έχει κάνει ταινία κι ένας λαρς βον κατιτίς. Και παρόλα αυτά…μας περνάνε για λαγούς μες στο σκοτάδι. Αν είναι δυνατόν.

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Μη στρουθοκαμηλίζεις. Είμαι πανέμορφη.

Κοίτα με. Εννοώ, κοίτα με φίλε. Τέτοια ποδάρα δεν έχει ούτε η Heidi Klum. Αν δεν ήμουν καμιά ψωνισμένη, θα ...