Home / THINKDROPS / ΧΙΟΥΜΟΡ / ΓΟΟΓΛΣΕΡΤΣ / Σεξ και τρίτη ηλικία

Σεξ και τρίτη ηλικία

1η γοογλερική επιλογή στην εβδομαδιαία αναζήτηση «σεξ»

Σεξ στην τρίτη ηλικία

Κάποτε διάβαζες αυτή τη φράση και εγεννιόσαντο (sic) μέσα σου αισθήματα συμπόνιας και κατανόησης. Ααααχ παππούλη, δεν αρκεί να το θέλεις κακόμοιρε, πρέπει και να μπορείς. Κάθεται και περιμένει η καημένη η κυρα-Μάρω, μπας και γίνει κανένα θαύμα. Αλλά πού;

Σήμερα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Λες «το γλεντάνε πάλι τα παιδιά από κάτω». Όπου παιδιά, βάλε κυρ-Μανώλης ετών 77 και κυρα-Καλλιόπη ετών 74. Βλέπεις, είναι αυτοί πλέον που έχουν τα λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα – όσο για τα λειτουργικά, κυκλοφορούν κάτι μαγικά χαπάκια, ιφ γιου νόου ουάτ άι μιν. Ενώ εσύ; Χα. Εσύ πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς για να πας στη δουλειά, να δουλέψεις τις συνηθισμένες απλήρωτες υπερωρίες σου, να γυρίσεις κομμάτια, να σκεφτείς βραδιάτικα τι θα μαγειρέψεις γι’ αύριο και να υπολογίσεις αν στο τέλος αυτού του μήνα θα σου μείνουν περισσότερα από 50 ευρώ – αν αφαιρέσεις από το μισθό σου το ενοίκιο, τη ΔΕΗ και τα κοινόχρηστα που περιμένεις αυτό το μήνα και τα έξοδα διατροφής σου. Εκτός αν είσαι γκουρού από αυτούς που έχουν να φάνε 2 χρόνια, αλλά για την εξέλιξη της συζήτησης (μονολόγου) ας υποθέσουμε ότι δεν είσαι.

Λοιπόν, με αυτά τα 50 ευρώ περίσσευμα, θα μπορούσες άραγε να έχεις σεξ; Let’s see: 6 ευρώ (στην καλύτερη περίπτωση) ο πρώτος σας καφές, plus 2 ευρώ βενζίνη για να πας, εκτός αν μένεις κοντά στον γκαφενέ ή κινείσαι με κανα σκουτερόπαπο – μεγάλη η χάρη τους–, οπότε 1 ευρώ. 7 ευρώ σύνολο την πρώτη μέρα. Πες ότι την καταφέρνεις στον δεύτερο καφέ, γιατί μη φανείς και πέφτουλας ρε αδερφέ κι αυτή βεβαίως να μη δείξει εύκολη και τηνε πεις τσουλάκι, γνωστά αυτά τα ανίκητα κόμπλεξ. Άρα +6 ευρώ (πάλι εσύ πληρώνεις, γιατί εργάζεσαι ενώ αυτή είναι άνεργη και πληρώνει και λεωφορεία, ταξιά κτλ.) +1 ευρώ μπεντζίνα, πάμε στα 14 ως τώρα. Σκουφάκια πήρες ελπίζω για τη μεγάλη στιγμή, αλλιώς είσαι ηλίθιος απλά. Όχι θαλάσσης ρε, τα άλλα. Είσαι όντως ηλίθιος. Χμ. Τέλος πάντων, οπότε +6-7 ευρώ σου βάζω κατά μέσο όρο, πιάνουμε εικοσαράκι άνετα, επάνω στο μισό μήνα.

Και πες ότι το καταφέρνεις το γκομενάκι και πάτε σπίτι σου. Ωπ, φάκελος στο κουτί της αλληλογραφίας, «κανένα διαφημιστικό θα είναι», αλλά ΟΧΙ: είναι ο λογαριασμός του ίντερνετ. Του  ί ν τ ε ρ ν ε τ  φίλε μου και λήγει σε 4 μέρες γιατί κάποιοι βλάκες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και άργησε να φτάσει. Dude, 25 ευρώ.

Απλά πράγματα: σου μένουν 5 λαχταριστά ευρώ για να τα γλεντήσεις όπως θέλεις. Κι η τύπισσα αναρωτιέσαι πού τρέχει ο λογισμός σου κι άντε να εξηγήσεις ότι σε κυνηγάει νοητικά ένα μαλακισμένο πεντάευρο –από τα καινούργια, τα κιτρινιάρικα τα κατουρημένα– ουρλιάζοντας «μου θέλεις και σαλιαρίσματα, αχαχαχαχα βλάκααα χαζέεεεε».

Κατάθλιψη. Ποιο σεξ; Προέχει η επιβίωσή σου… Αλλά από την άλλη, σκέφτεσαι πως ο κυρ-Μανώλης μπορεί να τα τινάξει από στιγμή σε στιγμή, οπότε κατά μία έννοια βάζει τη διασκέδαση πάνω από την επιβίωσή του. Και τι είναι δηλαδή αυτός, καλύτερος;

Κάπως έτσι πεισμώνεις, τελικά και λες «αν είναι να πέσω, ας πέσω ηρωικά». Και μπράβο σου.

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...