Home / THINKDROPS / ΧΙΟΥΜΟΡ / ΓΟΟΓΛΣΕΡΤΣ / Μήπως είμαι λεσβία;

Μήπως είμαι λεσβία;

Μήπως θέλετε να με ρίξετε στα φάρμακα; Στα ναρκωτικά; Στο Shopping Therapy με Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης; Είναι αυτό τώρα 4η δημοφιλέστερη επιλογή με τη λέξη “μήπως” ή μήπως η κοπελιά που σκέφτηκε το γοογλσερτς αυτής της βδομάδας, ονόματα δε λέμε, πρέπει να κόψει τους μπάφους! Οκ, έχω γράψει πολλά άρθρα εδώ μέσα αλλά αυτό είναι too much ακόμα και για μένα, γι’ αυτό καμάρωσε με!

interview2

Σαν Jason θα σας πω τη δική μου ιστορία, πώς ανακάλυψα ότι είμαι λεσβία. Οκ, πρακτικά είναι αδύνατον γιατί μου λείπουν 2 βυζιά, ένα σημείο G που ανάθεμα κι αν ξέρω κατά πού πέφτει και θα ‘χα μηνιαία συνδρομή στην περίοδο. Αν όμως ήμουν γυναίκα, εκτός του ότι θα ‘μουν δίμετρη (να τ’ ακούει αυτό η “γοογλεσερτς”) ξανθιά κουκλάρα με τεράστια μπαλκόνια, κώλο καλύτερο από της Lopez και με απύθμενη χαζομάρα, θα ‘ξερα ότι είμαι λεσβία κάνοντας τεστ.

Έστω ότι βγαίνω έξω για ποτό με τους φίλους μου, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να μου βρουν γκόμενο. Μου φέρνουν τον κλασσικό γλοιώδη τυπά με το γλειμμένο μαλλί από αγελαδίτσα λαβάς τυρί και την τρίχα να παίζει κομπολόι με την καδένα. Αν αντί να του ρίξω σπρέι πιπεριού στα μάτια καταφέρνω και πιάνω κουβέντα μαζί του, τότε είμαι λεσβία με τεράστια ανοχή προς τα λάθη της φύσης.

Έχω βρει γκόμενο και περνάμε καλά. Πίνουμε μπύρες, βλέπουμε μπάλα και γενικά είναι buddy ο τύπος. Μπορώ να καφρίζω όσο θέλω μπροστά του και να μη φοβάμαι να θα μαι δει άβαφη. Άβαφο… Έπαθα κρίση ταυτότητας… Anyway, στην περίπτωση που πάνω στο σεξ μου ‘ρθει εμένα η όρεξη να τον καβαλήσω σε σημείο που θα του φωνάζω “Who is your Daddy now? Ha? Bitch!” ψάχνοντας μακρόστενα αντικείμενα για να επιβάλω τον “ενεργητικό” μου ρόλο, πρέπει επειγόντως να τον χωρίσω. Ή θα μ’ έχει χωρίσει αυτός και θα ‘χει καταλήξει με τον αδερφό μου τον Τάκη και ‘γω με την αδερφή του τη Λουκία. Σουηδία!

Επίσης αν ήθελα να δω τον γκόμενό μου ως crossdresser (=άντρας που ντύνεται γυναίκα κατά την ερωτική πράξη) και τον παρακάλαγα να βάλει κάποιο δικό μου νυχτικό με φουντάκια και λαμπιόνια που θα σχηματίζουν τη λέξη “Slutty” γύρω από τις ρώγες του, ίσως θα ‘πρεπε να το σκεφτώ ξανά. Εξάλλου τα φουντάκια είναι πολύ κιτς (εξαιρετικά αφιερωμένο).

Εάν γλυκοκοίταζα κάθε μία που είχε ένα αξιοπρεπέστατα μεγαλύτερο στήθος από μένα και δεν ήθελα να την πατήσω κάτω φωνάζοντας “Να μάθεις παλιοτσόλι που πρόλαβες τη συνδρομή του ΙΚΑ.Θα στα σκάσω! Θα στα σκάσω!”

Τελικά τι είμαι; Άντρας λεσβία, άρα straight; Λεσβία με άποψη, άρα gay; Τελειωμένη υπόθεση να το πω στη μαμά μου; Δε ξέρω πώς το λένε στο χωριό σου, πάντως ό,τι και να ‘σαι πρέπει να ‘σαι περήφανος γι’ αυτό! Εκτός αν είσαι δεξιοαριστερός με σπίτι στην Ανάβυσσο, όπου έχεις βάλει την κατάκοιτη μάνα σου και το ροζ σου κουνέλι να…

Proud to Be Gay; Proud to be by your side honey!

 

4.5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...