Home / THINKDROPS / ΧΙΟΥΜΟΡ / ΓΟΟΓΛΣΕΡΤΣ / Γιατί με φτύνεις;

Γιατί με φτύνεις;

Μωρέ γλέντια θα κάνουμε και πάλι με το γοογλσερτς! 4η δημοφιλέστερη επιλογή με τη φράση “γιατί με”, έχουμε γι’ αυτή τη βδομάδα το γιατί με φτύνεις.

Δε νομίζω ότι θα ‘πρεπε να αποτελεί απορία. Κάν’ το εικόνα. Όταν διαβάζεις αυτή τη φράση, φαντάζεσαι κάποια τύπισσα που ρωτά τον γκόμενο “Τάκη μου γιατί; Γιατι με φτύνεις;” με πόνο και οδυρμό. Μ’ ένα βλέμμα γεμάτο απορία και παράπονο. Σωστά;

tumblr_me59pxuSL51qf4nt5o1_r1_250Λάθος. Αυτό είναι η πρώτη εικόνα που δίνει ο καθένας που το ρωτά. Αν μπορούσες να δεις βαθύτερα θα έβλεπες πώς πραγματικά το λέει:

“Γιατί με φτύνεις ε; Σατράπη! Παλιολινάτσα! Φτύσε με ρε, φτύσε με! Κι άλλο! Ναι, ναι, ναι!” οργασμός. 

Είναι στο ΦΝΑ μας (=Φτύσε Να Απολαύσω) απ’ ό,τι φαίνεται, να δεχόμαστε τη ροχάλα και να τη μετατρέπουμε σε τσιμεντόκολλα. Δες το και από την περίπτωσή σου.

Βγαίνεις ένα ραντεβουδάκι. Περνάς καλά, έρχεται το πρώτο σου goodbye kiss και γυρνάς στον πραγματικό σου έρωτα. Τον καναπέ. Το κινητό είναι στο τραπεζάκι, αν και πάντα το άφηνες στην τσέπη γιατί δε θέλεις να σε ενοχλούν και κάθεσαι αναπολώντας πόσο ωραία πέρασες. Αναπολείς, αναπολείς, ε φτάνει τόσο, κανένα μήνυμα δε θα στείλει; Πέρασε ήδη ένα δίωρο! Ούτε ένα “καληνύχτα, πέρασα υπέροχα, φατσούλα, φιλάκι” δεν αξίζεις;

tumblr_me59pxuSL51qf4nt5o5_r3_250Εδώ ξεκινά η παραφροσύνη. Εάν δε σου στείλει μήνυμα μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο, δηλαδή κάπου στις επόμενες 3 ώρες, τρώγεσαι με τα ρούχα σου, θα κοιτάς με επιμονή το κινητό μπας και σε φοβηθεί και σου γράψει από μόνο του μήνυμα λατρείας ενώ έχεις βάλει να ξαναδείς τη σκηνή του χαστουκιού από τους Δύο Ξένους. Ε κύριε καθηγητά;

Και ενώ μονολογείς το γνωστό “Καλά του κάνεις κούκλα μου του μαλάκα, που στο παίζει και δύσκολος. Ο άχρηστος!”, σου ‘ρχεται το μηνυματάκι και αλλάζεις κατευθείαν ρότα.

tumblr_me59pxuSL51qf4nt5o9_r2_250Σου πέφτει λίγο βαριά η μαγκιά και γέρνεις, είναι και παχιά τα κάκαλα και νιώθεις πως σε πιέζει με τις τόσο συχνές ενοχλήσεις. Εδώ ακόμα και η επιστήμη παραιτείται. 1 λεπτό πριν είχες ανοίξει τρύπα στο μωσαϊκό από το πάνω-κάτω και τώρα θέλεις το χώρο σου. Βέβαια η κρυφοϊκανοποιήση δε κρύβεται από το μάτι…

Με λίγα λόγια, τα θέλει και σένα ο κώλος σου. Γιατί, αντί να φύγεις -μιας και όπως κοκορεύεσαι στους φίλους σου “Εγώ το φτύσιμο δε το ανέχομαι. Μ’ έφτυσες; Την έκανα”- εσύ παραμένεις και κολλάς όλο και πιο πολύ. Απλά το παίζεις και λίγο για να μην παραδώσεις αμαχητί τα όπλα.

Πες το μαζοχισμό, πες το μαλάκυνση, πάντως είσαι εξαρτημένος απ’ αυτό. Όλοι είμαστε μάλλον. Οπότε δε θα ‘πρεπε να αναρωτιέσαι γιατί σε φτύνει, αλλά γιατί δεν το κάνει. Παλιοανωμαλιάρη!

 

Rate this post

One comment

  1. Έπος, Έπος! Και ο Chuck Bass να δίνει πόνο… Ωχ αμάν αμάν Πεμπτιάτικα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...