Home / THINKDROPS / ΧΙΟΥΜΟΡ / ΓΟΟΓΛΣΕΡΤΣ / Mε έχει για καβάτζα

Mε έχει για καβάτζα

Σε έχει για καβάτζα; Αλήθεια; Μήπως πέταξες και το βελόνακι και έτρεξες στα ZARA; Οκ darling μόλις μάθεις και ότι η γη γυρίζει αντιστρόφως ανάλογα απ’ τον εγκέφαλό σου, ξύπνα με. Θα ‘χουμε 2α παρουσία και δε θέλω να το χάσω…

gynaikes-araxnes-1

Πάντα με εντυπωσίαζε ο γυναικείος εγκέφαλος. Μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά κατά το πρωινό ξύπνημα, κάτι που ποτέ δεν κατάφερα εγώ, μπορεί να μείνει νηστικός για μέρες (εκτός αν είναι παντρεμένη) και γνωρίζει τόσους πολλούς τρόπους γκρίνιας σε κάθε πρόταση που μπορείς να προφέρεις με ένρινα σύμφωνα. Ψέματα –και ιερογλυφικά να της μιλήσεις, πάλι θα διαφωνήσει.

Όταν όμως αφορά τα “συναισθηματικά τους” (φαντάσουμε να κουνάω δαχτυλάκια για αποσιωπητικά), αδρανοποιούνται και δέχονται το 90% των μαλακιών που έχουμε σκεφτεί αμάσητα.

-“Αγάπη μου θα πάω για ένα διήμερο συνέδριο στην Αλάσκα…”

(Υποψίες)

-“…αλλά θα ‘χουμε πολλή δουλειά και ούτε που πρόκειται να βγω απ’ το meeting room…”

(Αφροί απ’ το στόμα)

-“…όμως εσύ θα είσαι μονίμως στο μυαλό μου και φοβάμαι ότι δε θα μπορέσω να συγκεντρωθώ καθόλου μακριά σου, μοναδική μου αγάπη. Όμως θα βρω χρόνο για να πεταχτώ μέχρι την αγορά. Άκουσα ότι έχει υπέροχα κοσμηματοπωλεία. Τι λες;”

(Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω η γνάθος και…)

-“Μπεεεε…”

download (1)Με το που ακούσει μια γυναίκα τη λέξη δαχτυλίδι ή κόσμημα, κατευθείαν μετατρέπεται σε κατσίκα με τούλι και ρόλεϋ στο μούσι. Χάνει κάθε ίχνος νοημοσύνης και αρνείται να καταλάβει ότι στο μαντρί ο τράγος έχει πολλά κατσίκια να βατεύει.

Με λίγα λόγια καλούλη μου, επειδή σε συμπάθησα, θα σου αποκαλύψω πως όταν ο γκόμενος σου πει για ελαιοπαραγωγούς στο Σουφλί που ψάχνουν γεωπόνο με εμπειρία στο καλαμποκέλαιο και ξέρει μόνο αυτός, μην τον πιστέψεις. Δεν βγάζει ελιές το έρμο.

Αν τον δεις να μην ξεχνά το κινητό του πια στο τραπέζι, να αλλάζει άρωμα συχνά, να έχει καρτούλες απο εστιατόρια στις τσέπες του και να γίνεται πιο τρυφερός όταν είστε μαζί, ξεκίνα την παρακολούθηση.

Μη βγεις με κανένα digital φόρεμα ή ντυμένη λαμποργκίνι. Διακριτικά θα τον πάρεις στο κατόπι και σε λιγότερο από μια βδομάδα θα ‘χεις καταλάβει για ποιο λόγο η γιαγιά σου διπλοέραβε τα σώβρακα του παππού σου με το αρχικό της πάνω. 

Ε ναι λοιπόν, είσαι η 3η του καβάτζα. Αλλά μη σκας μωρέ. Βρες και συ άλλους δύο και κάντε τους σετ. Πάνω απ’ όλα Σουηδία. Και σίδερο στη μέση σας!

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...