Home / THINKDROPS / ΧΙΟΥΜΟΡ / ΓΟΟΓΛΣΕΡΤΣ / Συμβουλές ομορφιάς

Συμβουλές ομορφιάς

Επιτέλους! Ένα θέμα που έπεσε στον κατάλληλο άνθρωπο! Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, εγώ θα σου δώσω τις πιο σωστές απαντήσεις. Πάρε χαρτί και μολύβι.

Α) Συμβουλές ομορφιάς για άντρες

Συμβουλές ομορφιάς για άντρες

Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά…

…κι ο ήλιος τα μοσχάρια. Κι εσύ δεν είσαι μοσχάρι! Θυμάσαι ένα ρακούν που σε κοιτάει κάθε πρωί από το παράθυρο κι αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνει εκεί; Σου έχω νέα! Δεν είναι παράθυρο. Καθρέφτης είναι. Γι’ αυτό φρόντισε σε παρακαλώ να κοιμάσαι αρκετά, γιατί είναι κρίμα να κάνεις καμάκι σε κοπέλα που γουστάρεις και να σε ρωτάει “μα τι έγινε, πλακώθηκες με κάποιον;”. Κι είναι ακόμα πιο κρίμα να μην καταλαβαίνεις γιατί στο ρωτάει.

Αν δεν είσαι νεούδι <25 ετών, να ξέρεις ότι συνήθως το ξενύχτι αποτυπώνεται γλαφυρά στο πρόσωπό σου. Φυλάξου!

Ασχολήσου με τρίχες

Εκτός κι αν είσαι ποδοσφαιριστής, kick-boxer και γενικότερα αθλητής που ιδροκοπά συνέχεια (ή πρωταθλητής του σεξχαχαχα), μη λούζεσαι κάθε μέρα. Το συχνό λούσιμο εξασθενεί τα μαλλιά σου.

Επίσης, μην επαναπαύεσαι σε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ανά τρίμηνο. Φρέσκαρε το λουκ σου, ω άνθρωπε των σπηλαίων.

Και κάνε κάτι να κόψεις τις τρίχες που σκάνε μύτη μέσα από τα αυτιά σου. Α, και τώρα που είπα “σκάνε μύτη”… κι αυτές στη μύτη σου. Άντε καμάρι μου.

Συμβουλές ομορφιάς για άντρεςΌχι.

Όχι στο παπαδολούκ

Ωραία τα γένια, ε; Τα γουστάρουν οι γυναίκες, ε; Γι’ αυτό κι εσύ τα άφησες να μεγαλώσουν, ε; Φίλε, ΟΚ όλα αυτά… Όμως το μούσι δεν πρέπει να αποτελεί πλούσιο βιότοπο απ’ όπου περιμένουν όλοι από στιγμή σε στιγμή να πεταχτεί ένας λεμούριος. Φρόντισέ το. Ψαλίδισέ το. Trim it.

Αποσμητικό ρε φίλε

You know εκείνα τα μεταλλικά μπουκαλάκια που πατάς επάνω το κουμπάκι, κάνουν ένα “φσστ” και ψεκάζουν κάτι που μυρίζει όμορφα; Yes. USE IT. Κι αν είναι να βγεις για ποτό, βάλε και λίγο αρωματάκι. Προσοχή όμως: σε κανένα δεν αρέσει να λιποθυμάει (εκτός από τις μανάδες που το κάνουν στα ψέματα). Δεν είσαι σκύλος να οριοθετείς ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο με τη μυρωδιά σου.

Νύχια. Κόφ’ τα.

Τα χρειάζεσαι; Θέλω να πω, παίζεις κιθάρα με δάχτυλα ή είσαι μάγος και τα χρησιμοποιείς για κάποιο ξόρκι; Εκεί πηγαίνω πάσο, μπορείς να τα αφήσεις λίγο μακρύτερα, αλλά πάντα περιποιημένα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όμως, κόφ’ τα! Πέραν του ότι κάτω από το νύχι μαζεύονται μικρόβια, είναι και αντιαισθητικό. Δεν είσαι κρο-μανιόν να σκάβεις με τα χέρια σου για να βρεις βολβούς μέσα στη γη.

Smile!

Αλλά πρώτα φτιάξε το χαμόγελό σου. Το τακτικό βούρτσισμα είναι επιβεβλημένο, όπως και η χρήση οδοντικού νήματος. Αν είσαι και φανατικός καπνιστής ή coffee lover, ένας λόγος παραπάνω να χρησιμοποιείς λευκαντική οδοντόκρεμα.

Χρειάζεται να αναφέρω ότι πρέπει να προσέχεις και την αναπνοή σου; Πάρε μέτρα για να μη φας άκυρο!

Β) Συμβουλές ομορφιάς για γυναίκες

Συμβουλές ομορφιάς για γυναίκες

Δεν έχω ιδέα από κρέμες, απολεπίσεις και ιστορίες. Ξέρω ότι αυτό που σίγουρα ομορφαίνει περισσότερο μια γυναίκα στα μάτια ενός άντρα, είναι ένα ωραίο χαμόγελο. Ναι! Το θέλουμε. Φροντίστε το και δε θα βγείτε χαμένες.

Ε, τα υπόλοιπα τα ξέρετε ήδη…

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...