Home / THINKDROPS / ΧΙΟΥΜΟΡ / ΓΟΟΓΛΣΕΡΤΣ / Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί

Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί

Κάποτε θ’ αρπάξω τον μπαλτά και θα τους κυνηγώ όλους όσους βγάζουν το γοογλσερτς της εβδομάδας αγκαλιά με την τεκίλα, ενώ τους παράτησε η γκόμενα. Ναι, καλά κατάλαβες, σήμερα θα μιλήσουμε για το πότε κάποιος δυνατός μπήγει τα κλάματα. Κάτι σαν και μένα την ώρα που μου στέλνουν απειλητικά γράμματα οι εισπρακτικές…

κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί

Έκανα μια μικρή έρευνα και και κατέληξα στα εξής:

Λόγος νο 1: Με παράτησε η Καίτη

Θυμάσαι που κάποτε γελάγαμε με τον Ψάλτη, επειδή κλαψούριζε που τον παράτησε η Κούλα για τον Κυριάκο (ή κάπως έτσι). Πλέον το φαινόμενο αυτό και τα Crying Pussies είναι παντού. Σαν επιδημία εξαπλώνονται σε κάθε γωνιά της ταπεινής τούτης χώρας.

Είχαμε συνηθίσει αυτά τα κλαψουρίσματα να τ’ ακούμε από γυναίκες, του στυλ “Σε ψάχνω 3 χρόνια! Αν δε με θες, απλά πες το μου!”. Στον 21ο αιώνα ζούμε και όλα αλλάζουν κατά πώς φαίνεται.

Ο Γαβαλάς φαλήρισε, το σκυλί του Κωστέτσου τα τίναξε και οι άντρες γίνονται κλαψογριές κάθε φορά που μια τύπισσα τους πετά το κορυφαίο “Πρέπει να μιλήσουμε”. 2 ώρες μετά και τον τρέχουν για πλύση στομάχου, καρφώνοντας ένα μεγάλο “L” στο κούτελο του. Dude, καμιά γυναίκα δε σε παρατά, αν δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη σου. Get over it!

Λόγος νο 2: Είμαι άνεργος

Ναι ΟΚ, εσύ και περίπου 3 εκκατομύρια ακόμα. So? Κάνε κάτι! Βγες στη γύρα και μάζεψε προσόντα. Εδώ έρχεται το παράδοξο των αντρών. Ο δυναμισμός τους σταματά στην πρώτη μεγάλη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν, εφόσον μέσα της έχει το στοιχείο της απόρριψης. Τον απορρίπτεις ερωτικά, δεν του ξανασηκώνεται ποτέ. Τον απορρίπτεις επαγγελματικά, δεν ξανασηκώνεται ποτέ.

Είναι κάτι σαν τη σοβαρή ανίατη αρρώστια των αντρών. Μ’ ένα συναχάκι και πέφτουν ξεροί, σέρνονται και ψυχορραγούν μέχρι το επόμενο Μουντιάλ. Έχεις ακούσει για τις δυναμικές γυναίκες που κρύβονται πίσω από επιτυχημένους άντρες; Ισχύει!

Λόγος νο 3: Έχασε η ομαδάρα

Εδώ είναι που η επιστήμη σκίζει τα πτυχία της και βγαίνει στην πορνεία. Πες μου γιατί ένας μαντράχαλος με 2 μπαλάκια τρελαίνεται να βλέπει άλλους 22 άντρες με 44 στο σύνολο μπαλάκια να κυνηγάνε 1 μεγάλη μπάλα. Απάντηση δε θα λάβω λογική και συνεχίζω. Αφού λοιπόν πωρωθεί, ανεβάσει τα τριγλυκερίδια του σε νούμερο που θυμίζει το millenium και σπάσει τα νεύρα της γυναίκας του, ξεκινά το κλάμα απ’ την ώρα που χάσει η ομαδάρα.

Η ομαδάρα μπορεί να παίζει σε Β΄ερασιτεχνική, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Άπαξ και χάσει, η κατάσταση είναι τραγική. Θρήνος, μπύρες, ψυχαναλύσεις και ώρες ατελείωτες ν’ αναλύουν μία φάση. Αν δε έχουν παίξει και το στοίχημα, ποιος τους ακούει.

Σαν άντρας σου μιλώ και ‘γω και δε διαφέρω και πολύ…

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...