Έτσι Απλά

έτσι απλά

Έτσι Απλά

Ο Google today μάλλον είναι σταλμένος από τα γραφεία του Alpha, μιας και αναφέρεται στην εκπομπή που μετατρέπει το πατίνι σε διαστημόπλοιο κ.λ.π. Οπότε και γω αποφάσισα να κάνω το δικό μου D.I.Y. σήμερα.

Για την κατασκευή που σου προτείνω δε χρειάζεσαι πολλά. Μόνο να σαι καλός στην ανακύκλωση. Α! Και να πίνεις πολλά πολλά αναψυκτικά. Αλλά απ’ αυτά που  έχουν μεταλικό καπάπι από πάνω, όχι πλαστικό.

Έαν λοιπόν έχεις μαζέψει πολλά τέτοια, μην τα πετάξεις σε φαγα. Θα φτιάξουμε από μαγνητάκι-κορνιζάκι που θα σου κρατά “ψηλά” τους λογαριασμούς μέχρι περιλαίμιο για την παραλία.

Για το μαγνητάκι

Εκτύπωσε τις φωτογραφίες που σε ενδιαφέρουν, όπως όταν ήσουν 20 κιλά πιο λεπτός, αλλά να ‘ναι μικρές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον εκτυπωτή του σπιτιού σου με απλό χαρτί Α4. Κόψτες σε μικρές και στρογγυλές, ώστε να εφαρμόσουν στο εσωτερικό μέρος του καπακίου. Κόλλησε την με λίγο κόλλα (μην με βάζεις να κάνω διαφήμιση τώρα) και προμηθεύσου μικρούς μαγνήτες τους οποίους θα τοποθετήσεις με θερμόκολλα στο εξωτερικό μέρος του καπακίου. Αν σου βαλα δύσκολα μπορείς να πάρεις και φύλλο μαγνήτη, ο οποίος κόβεται εύκολα σε όποια σχήμα θες εσύ.

Για το περιλαίμιο

Κάνεις ακριβώς τα ίδια βήματα με μικρή διαφορά. Αντί να βάλεις μαγνήτη, ανοίγεις δύο τρύπες κάθετα του καπακίου και αντικριστά η μία από την άλλη, ώστε να περάσει το δέρμα, η αλυσίδα ή το νήμα από μέσα. Έτσι θα σε έχει πάντα πάνω του, μικρή και ζηλιάρα αναγνώστρια…

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...