Home / THINKDROPS / ΧΙΟΥΜΟΡ / ΓΟΟΓΛΣΕΡΤΣ / ‘Eτσι ξαφνικά

‘Eτσι ξαφνικά

Το τρίτο αποτέλεσμα του γοογλσερτς γι’ αυτή την εβδομάδα είναι το έτσι ξαφνικά. “ΈΕΕΕΕττττττσσσσιιιιιι Ξαφνικάααααααα” και θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα! Να φωνάζω, “έλα ρε Ρέμο μωρή αρρώστια… Πες της τα!” βλέποντας έτσι ξαφνικά και ταυτόχρονα ακούγοντας Ρακιντζή!

Όπως μπήκες στη ζωή μου θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά… Έτσι ρε πο$%^τη, να το κάνουμε μπο$%^λο το μαγαζί!!!

Αν νομίζεις ότι είμαι κανένας μπουζουκόβιος που κάθε Παρασκευή ή Σάββατο είμαι στον Ρέμο και στη Πάολα και τραγουδάω δεν ταιριάζεται σου λέω, τότε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Όλοι μας έχουμε πάει όμως και γουστάραμε. Άσε που δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει πως ο τύπος έχει φωνάρα και μερικά από τα τραγούδια του θα τα τραγουδήσεις οπουδήποτε και αν τα ακούσεις (μπάνιο, αυτοκίνητο, στο πάτωμα όταν κλαις γιατί σε άφησε ο/η πρώην). Respect.

Επανέρχομαι λοιπόν στη σοβαροφάνεια που με διέπει και επιστρέφω στη γοογλερική αναζήτηση. Μάντεψε τι βρήκα. Υποτίθειται ότι το 2004, το Mega λάνσαρε μια συναισθηματική τηλεοπτική σειρά με 20 σαρανταπεντάλεπτα επεισόδεια, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Αντρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (Άννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος). Η ονομασία της τηλεοπτικής σειράς είναι “Έτσι Ξαφνικά”. Η περιγραφή της ιστορίας είναι η εξής:

Μια σειρά με εικόνες από τα πανέμορφα Κύθηρα. Η ιστορία μας ξεκινά με ένα νέο ζευγάρι, την Άννα και τον Αντρέα. Η συζυγική ζωή δεν έχει πλήξει στο ελάχιστο τον έρωτά τους, ζουν αγαπημένοι και όλα δείχνουν ότι περνούν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, αφού η Άννα περιμένει το πρώτο τους παιδί. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Κι όμως, όλα πρόκειται να αλλάξουν σύντομα. Μια σκιά από το παρελθόν του ζευγαριού, μια σκιά που κανείς από τους δυο δεν είχε μέχρι τώρα το κουράγιο να αντιμετωπίσει, ενεδρεύει για να διαλύσει τα πάντα. Μια στιγμή μονάχα… Και η κοινή τους ζωή γίνεται θρύψαλα… Έτσι Ξαφνικά!

                                                                                      – “Ένας υπερβολικά ενθουσιασμένος θαυμαστής της σειράς που βρήκα σε ένα forum”

Δεν σου κρύβω ό,τι δε θα έβλεπα αυτήν τη σειρά, ακόμα και αν ήταν στο μόνο κανάλι της τηλεόρασης και έπαιζε 24 ώρες συνεχώς.

Κι όμως, θεωρείται επιτυχία από μερικούς. Υπάρχει forum με την ονομασία Φίλοι Φτερωτών Κατοικιδίων και ένα από τα topic τους αναφερόταν στην σειρά. Ό,τι να ‘ναι…

Το τελευταίο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα στο γοογλσερτς της εβδομάδας ήταν…

Δεν υπάρχει! Πέρασα 10 τουλάχιστον σελίδες, για να βρω κάτι διαφορετικό, εκτός από το τραγούδι του Ρέμου και την τηλεοπτική σειρά. Τότε, είπα να δοκιμάσω YouTube. Βρήκα αυτό το διαμάντι:

So suddenly…

Such music

So good

935328_453263028095590_565998225_n

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A man for all seasons

A man for all seasons, το θέμα που μου έλαχε, και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι κάποιος ...