Υλικά
12 φτερούγες κοτόπουλο
3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Για το γλάσο
4 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κ.σ. σόγια σος
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
χυμό από μισό λεμόνι
Διαδικασία
Πλύντε πολύ καλά τις φτερούγες. Σε ένα μπολ ρίξτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι και αφήστε τις να μαριναριστούν για 1 ώρα περίπου.
Σε ένα δεύτερο μπολ προσθέστε τη μουστάρδα, το σκόρδο πολτοποιημένο, το τζίντζερ, τη σόγια σος, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε πολύ καλά, ώστε να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους.
Τοποθετήστε τις φτερούγες στη σχάρα. Όση ώρα ψήνονται περάστε τις απαλά με την πικάντικη σάλτσα για να κάνουν τραγανή κρούστα.