A man and his lies

WIN!

Η σπάνια και μαγική στιγμή που το κατάλληλο γοογλ πέφτει στα κατάλληλα χέρια. Τα δικά μου.

abed

Όχι ότι οι άντρες λένε ψέματα, αλλά λένε τόσα ψέματα που ξεχνάνε ότι τα έχουν πει και μετά ισχυρίζονται ότι δεν τα είπαν ποτέ. Σας μπέρδεψα; ΑΚΡΙΒΩΣ! Και τώρα καταλαβαίνετε γιατί ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών γίνονται υστερικές, ανοργασμικές και τρελές μετά τα τριάντα. Γιατί έχουν ακούσει τόσο παπά που μπορούν να ζωγραφίσουν έναν σε ψηφιδωτό ΚΑΙ βιτρό σετάκι, για την εκκλησία της Παναγίας της Κερατούκλας, που έχει κάνει τάμα η μανούλα του και θα την πάει για το Σαββατοκύριακο. Point made.

Δηλητήριο. Δηλητήριο παντού.

Και όχι μόνο τα ακούμε τα ψέματα σας, αλλά -ως γνωστό- δεν ξεχνάμε ποτέ (και δεν συγχωρούμε), γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα θες να βγεις με το παρεάκι σου σε βραδινό κλαμπ και στην παρέα θα είναι και τα τσουλάκια οι φίλες της κοπέλας του κολλητού του ξαδέρφου του μπατζανάκη, απλά πες το. Γιατί θα το μάθω. Στο 2014 ζούμε. Θα το μάθω. Και όταν το μάθω, δεν θα περάσεις καλά.

Εντάξει, προσωπικό rant over. Πάμε λίγο σε γενικότερο πλαίσιο και με πιο καθαρό μυαλό.

Και παρότι τα έχω ξαναπεί περί ψεμάτων σε παλαιότερο τεύχος, εδώ θα ξεχωρίσω τα πράγματα και θα μιλήσω για ποια πράγματα λένε ψέματα οι άντρες, αποκλειστικά.

Με τις χακεριστικές μου ιδιότητες, ανακάλυψα μερικά από τα πιο συχνά και διαδεδομένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες:

1. “Γυρίζω σπίτι σε λίγο.”

2. “Δεν θέλω να το συζητήσω.”

3. “Δε ξέρω γιατί μου στέλνει μηνύματα η πρώην μου. Είναι τρελή.”

4. “Δεν είμαι μεθυσμέν-”

5. “Ξέχασα το κινητό στο σπίτι.”

6. “Καταλαβαίνω.”

7. “Δεν σκέφτομαι το ποδόσφαιρο όταν μου μιλάς.”

8. “Έχεις δίκιο.”

9. “Συγνώμη.”

10. “Όχι, αγάπη μου, δεν την βρίσκω καθόλου όμορφη, χάλια είναι.”

Οκ, οκ, αυτά είναι η light κατηγορία. Και ποια δεν έχει ακούσει τουλάχιστον 5 από αυτά κατά τη διάρκεια μιας σχέσης; Τα ξέρουμε τα κόλπα. Και για κάποια από αυτά τα ψεματάκια, χαιρόμαστε κιόλας (“έχεις δίκιο” νομίζω είναι fatal error στο μυαλό ενός άντρα, δεν μπορεί να το πει, κάνει shut down ο εγκέφαλος τους). Τι συμβαίνει όμως όταν είμαστε στη φάση “ραντεβού”; Για να δούμε…

1. “Το πορνό είναι για τους ξελιγωμένους, προφανώς και δεν βλέπω.” (λολ)

2. “Δεν έχω κοπέλα.” (…για να συμπληρώσω τις ώρες που λείπει η κοπέλα μου στη δουλειά)

3. “Δεν ενδιαφέρομαι για σχέση αυτόν τον καιρό.” (Εκτός και αν δεν είναι μαζί σου. Τότε ενδιαφέρομαι.)

4.  “Είναι απλά φίλη μου.” (καλή φίλη, πολύ καλή φίλη, τόσο καλή που ξέρει και την κρεατοελιά που έχει στον κώλο της)

5. “Χρησιμοποιώ πάντα προφύλαξη.” (Έχω και antivirus και spyware. )

6. “Θα σου τηλεφωνήσω.” (όταν οι καβάτζες νο 1,2,3,4 και 5 δεν απαντήσουν)

7. “Μα και βέβαια θέλω να δω φωτογραφίες της γάτας σου.” (αν το μεταφράσουμε στα αγγλικά, τότε ίσως να το εννοεί)

8. “Είμαι ικανοποιημένος με τα λεφτά που βγάζω και σύντομα θα μένω μόνος μου.” (θα αγοράσει δικό του κρεβάτι και δε θα κοιμάται πια στα πόδια της μαμάς)

Και αυτά είναι μόνο μερικά από την 3η κινηματογραφική επιτυχία A Man and His Lies, σύντομα κοντά σας σε όλους τους μεγάλους κινηματογράφους. Καλά, όχι ότι τα θηλυκά δεν είμαστε μουχρίτσες Α κλάσης, αλλά hey, το γοογλ μίλησε και η δημοφιλέστερη επιλογή ήταν για τους άντρες. Οκ, ίσως να μίλησα με λίγο περισσότερο ενθουσιασμό και ευχαρίστηση από το δέον, αλλά δε βαριέσαι, με τις γιορτές καλό είναι να ξεφορτώνεις τον αρνητισμό σου.

tumblr_m3glvqROhI1qa0ta2o1_500

Εν τέλει, a man and his lies μπορούν να σταματήσουν να γίνονται τόσο μεγάλη επιτυχία στα boxoffice επειδή το καλύτερο πράγμα είναι η ειλικρίνεια. Και από τις δύο πλευρές. Εντάξει, δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για την σκληροτράχηλη γροθιά της Αλήθειας, αλλά είναι πάντα προτιμότερη από τα ψέματα.

Και για να μπορέσει να τεθεί το σχέδιο ειλικρίνεια σε εφαρμογή, καλό θα είναι και οι κυρίες να λένε “θέλω να μου λες μόνο την αλήθεια” και να το εννοούν. Γιατί μιας και αναφερόμαστε σε αλήθειες, ο κυριότερος λόγος που οι άντρες μας λένε ψέματα είναι γιατί μας φοβούνται και δε ξέρουν πώς θα αντιδράσουμε. Το να πουν την αλήθεια είναι το αντίστοιχο με το να τους τοποθετείς σε μια θάλασσα με απειλητικά πτερύγια να σχίζουν το νερό: μπορεί να είναι δελφίνια από κάτω, αλλά μπορεί να είναι και καρχαρίες.

giphy

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Top-10 tweets της εβδομάδας (31/7-6/8)

Ήρθαν κάτι πιτσιρίκια δίπλα στη ξαπλώστρα, λέμε πάει θα μας πρήξουν, βγάλαν κάτι κινητά, 2 ώρες ακουνητα είναι, τους βάλαμε λίγο αντηλιακό. (@beatBukowski)