Home / THINKDROPS / ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ / Η ελληνική TV πάει Εκλογές

Η ελληνική TV πάει Εκλογές

Η Ελλάδα πάει για εκλογές και όλα τα μάτια είναι στραμμένα στους πολιτικούς αγώνες, στις πολιτικές διαφημίσεις και στα λόγια/υποσχέσεις των υποψηφίων. Η γνωστή ατάκα-καραμέλα στα στόματα όλων είναι το «Αμάν πια, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι». Η ελληνική τηλεόραση λοιπόν μας προσφέρει μια πληθώρα κομμάτων τα οποία θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε για να εκπροσωπήσουν τη φωνή μας στο ελληνικό κοινοβούλιο (αλλά και όχι μόνο…). Ας ξεκινήσει το debate!

Η ελληνική TV πάει Εκλογές

Οι Απαράδεκτοι – ΚΟ.ΛΑ.Ν

Πρόκειται για ένα κόμμα του λαού. Όπως λέει και το όνομα του (ΚΟμμα ΛΑϊκής  Νοοτροπίας), κάθε λαϊκή φωνή είναι δεκτή κι αυτό επειδή τα άτομα που το απαρτίζουν έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις. Ο ένας θέλει να κάνει κόμμα για τον Ανύπαρκτο Σοσιαλισμό, ο άλλος θέλει να κάνει κόμμα για να κάνει εκπομπές μαγειρικής για τις νοικοκυρές, ο παράλλος για να έχει κάτι για καβάντζα και η τελευταία θέλει ένα κόμμα για να αποκαταστήσει τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, ώστε να μπορεί κι αυτή να κάνει πρώτη καμάκι! Ψηφίστε ΚΟΛΑΝ και δε θα χάσετε. Με εκλεκτές παρουσίες στο ΚΟΛΑΝ TV, όπως τον Λεβεντοσπύρο και τη μακαρονάδα του, τη Δήμητρα τη λεβέντισσα με τις καπότες της Βαρβάρας από Άνω Κυψέλη και τον Βλάσση με τις συνεντεύξεις σε πρώην ρεμάλια της πλατείας Εξαρχείων και αστυνομικούς. Άλλα κόλπα λέμε…!

Κωνσταντίνου & Ελένης – ΒΥΖ.ΑΝ

Κάθε πέρσι και καλύτερα δεν λένε; Ε, λοιπόν, εάν ψηφίσετε ΒΥΖΑΝ (δηλαδή ΒΥΖαντινή ΑΝαγέννηση) και Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, τότε όχι μόνο πέρσι αλλά αιώνες πριν θα πάμε. Θα πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά ενώ το Βυζαντινό ιδεώδες θα αναβιώσει από τις στάχτες του, όπως ο φοίνικας. Αν και το κόμμα ξεκίνησε για την κονόμα της συντρόφισσας Ελένης Βλαχάκη, το πνεύμα του αγώνα από τη μεριά του κυρίου επίκουρου καθηγητή της Βυζαντινολογίας είναι απόλυτα αληθινό και ειλικρινές. Για σκεφτείτε λοιπόν… Εσείς θα πείτε NO στον ΚατακουζηΝΟ;

Σαββατογεννημένες – «Η Ελλάδα είναι Γυναίκα»

Η Τάμυ Τσανάκα κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής ΔΕΥΤΕΡΩΝ Αθηνών με το σύνθημα «Γιατί η Ελλάδα είναι Γυναίκα» και ξεσηκώνει πλήθη, ληστές, ηθοποιούς, αμνήμονες και άλλες πολλές κοινωνικές ομάδες! Για ακόμα μια φορά ο εγκέφαλος πίσω από αυτήν την υποψήφια είναι η φίλη και συνάδελφος Σίσσυ, που αποσκοπεί στο να μείνει μοναχή στο καμαρίνι ένεκα του Ασυμβίβαστου. Παρόλα αυτά εάν η Ελλάδα πιστέψει στην Τάμυ θα δει μια Βουλή διαφορετική, πράγμα σίγουρο!

Μια cult (και όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων ψεύτικη) προεκλογική καμπάνια για υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης δανειστικέ μέρος του σλόγκαν και το… “αναβάθμισε”! Δείτε και μόνοι σας.

658761_10298799_4118751985191_1740536166404111157_n

 

Στο Παρά Πέντε – Ε.Δ.Α & ΕΚΣΩΠΑ

Δύο εντελώς διαφορετικά κόμματα εμφανίζονται στους δέκτες μας μέσα από τη σειρά Στο Παρά Πέντε κι αυτά είναι ο Ελληνικός Δημοκρατικός Αγώνας και η Επαναστατική Κίνηση ΣΩτηρίας της Πανίδας. Και εκεί που λες πως ο εγγονός λέει στη γιαγιά του τι να ψηφίσει βλέπουμε την κυρία Σοφία να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πείσει να ψηφίσει την ΕΚΣΩΠΑ ενώ ο πολιτικός αγώνας είναι τρομερά αμφίρροπος! Τελικά ο ΕΔΑ νικάει και πρωθυπουργός γίνεται ο Άρης Παυρινός, για τον οποίο η πεντάδα έχει ράμματα για τη γούνα του χωρίς καν να το ξέρει. Μήπως τελικά δαγκωτό στα κουνέλια όλοι φέτος;

Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Η φυλακή είναι ένα μέρος στο οποίο θα έλεγες ότι μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Εκλογές, μάλλον, δεν είναι ένα απ’ αυτά! Στις Φυλακές Καλάμου, όμως, να που γίνονται και οι υποψήφιες είναι τρεις και καλές. Από τη μία έχουμε “Όμορφη Φυλακή” και Φώτο Μπαρτζώκα, από την άλλη “Φυλακή Αύριο” και Μανωλία Μπούρνοβα και τέλος το σχήμα “Ελεύθερη Φυλακή” με τη Μαίρη Σκαρμούτσου. Δύσκολος αγώνας που, τελικά κατέληξε στην επικράτηση των “μονοψήφιων ποσοστών”, κάνοντας τη Σκαρμούτσου να νικήσει το Δικομματισμό! Δεν είναι και λίγο…

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος – Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ.

Τελευταίο, αλλά καθόλου καταϊδρωμένο, βρίσκει το debate μας τον κυνικό φιλόσοφο Μένιππο, ο οποίος για να ξεπληρώσει τα χρέη του στο ταμείο του Δωδεκάθεου (1 ευρώ) ψάχνει μανιωδώς μια δουλειά. Ποια καλύτερη λοιπόν από την πολιτική; Με το κόμμα του με όνομα ΜΑΛΑΚΑΣ (δηλαδή Μεγάλος Αναποφάσιστος Λαϊκός Ανεξάρτητος Και Ανέντακτος Συνασπισμός) καταφέρνει να πει την αλήθεια στο λαό και να υπόσχεται μόνο ελεύθερο Internet και χόρτο! Μένει ο μόνος υποψήφιος, νικάει και λίγο πριν τη μεγάλη ομιλία τον δολοφονούν… Καμία ελπίδααα…!

Κάπου εδώ το debate έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας. Ας κλείσουμε με έναν εύθυμο σκοπό.

Καλά ψηφουλίνια!

 

Rate this post

One comment

  1. και οι εκλογες του καφε της χαρας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7 Σειρές από την Αυστραλία που δεν ξέρατε και θα σας εκπλήξουν!

Είχατε ποτέ την περιέργεια τι σειρές μπορεί να παράγει η Αυστραλία; Εννοώ ότι η παράδοση της Αυστραλίας είναι να βγάζει ...