Home / THINKDROPS / ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Οι 15 άχρηστες πληροφορίες της Κυριακής #9

Οι 15 άχρηστες πληροφορίες της Κυριακής #9

Γιατί Κυριακή χωρίς άχρηστες πληροφορίες δε γίνεται!

1) Η επόμενη έκλειψη ηλίου που θα είναι ορατή και από την Ελλάδα θα συμβεί στις 21 Ιουνίου του 2020.

2) Οι περισσότερες γάτες δεν πίνουν νερό εάν αυτό βρίσκεται κοντά στην τροφή τους. Η τροφή και το νερό μιας οικόσιτης γάτας θα πρέπει να βρίσκονται μακριά, ώστε η γάτα να μην αφυδατωθεί.

3) Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ο δεκατετράχρονος  Jack Lucas χρησιμοποίησε ψεύτικα στοιχεία κατά την στρατολόγηση του και κατατάχθηκε στους πεζοναύτες του Αμερικάνικου στρατού. Μετά τον πόλεμο, ο Jack έγινε ο νεότερος άντρας που έχει τιμηθεί με “μετάλλιο τιμής”.

Batmanjokerflashpoint4) Η DC Comics έχει εκδώσει μια σειρά από comic που λαμβάνουν χώρα σε ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο ο Bruce Wayne είναι αυτός που πεθαίνει στο σοκάκι έξω από το θέατρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μητέρα του να τρελαθεί και να γίνει η Joker και ο πατέρας του ο Batman.

5) Οι μπαμπουίνοι απαγάγουν κουτάβια σκύλων, τα οποία στη συνέχεια εκπαιδεύουν σαν φύλακες της ομάδας τους.

6) Στην πολιτεία του Ιλινόις τα προϊόντα peeling  απαγορεύονται, καθώς οι πολύ μικροί κόκκοι που περιέχουν προκαλούν βλάβες στα φίλτρα του αποχετευτικού συστήματος των πόλεων.

7) Ο Walt Disney επισκεπτόταν συχνά μεταμφιεσμένος τα πάρκα διασκέδασης για να βεβαιωθεί πως το προσωπικό δεν ήταν αγενές προς τους επισκέπτες.

8) Τα μηχανήματα που σκανάρουν τα barcode στη πραγματικότητα δεν “διαβάζουν” τις μαύρες γραμμές αλλά τα κενά διαστήματα ανάμεσα σε αυτές.

9) Οι εργαζόμενοι στα πάρκα της Disney περνούν από ειδικά σεμινάρια όπου τους μαθαίνουν να υπογράφουν αυτόγραφα με το γραφικό χαρακτήρα του ήρωα που υποδύονται.

toy-story-3-lotso-huggin-bear10) Ο αρκούδος Αγκαλίτσας από το Toy Story 3 ήταν ένας χαρακτήρας ο οποίος αρχικά θα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πρώτο Toy Story αλλά η ιδέα εγκαταλείφθηκε καθώς το 1995 δεν υπήρχε λογισμικό το οποίο να μπορεί να απεικονίσει ικανοποιητικά τη γούνα του αρκούδου.

11) To 11% του πληθυσμού παγκοσμίως είναι αριστερόχειρες.

12) Οι καμήλες έχουν 3 βλέφαρα ώστε να προστατεύουν τα μάτια τους από την άμμο που σηκώνει ο αέρας.

13) To παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει πάνω από 600 δωμάτια.

14) Είναι αδύνατο να διπλώσεις μια κόλλα Α4 πάνω από 7 φορές.

15) Στην Αυστραλία ο πληθυσμός των καγκουρό είναι διπλάσιος από εκείνον των ανθρώπων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Πόσο ζυγίζει ένα σύννεφο και άλλες 14 άχρηστες πληροφορίες της Κυριακής

1) Η ακριβότερη πινακίδα αυτοκινήτου κοστίζει 14,3 εκατομμύρια δολάρια. Κάτοχός της είναι ένας δισεκατομμυριούχος από το Άμπου Ντάμπι. 2) Κάποιες αρκούδες στη ...