Home / THINKDROPS / ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Πόσο ζυγίζει ένα σύννεφο και άλλες 14 άχρηστες πληροφορίες της Κυριακής

Πόσο ζυγίζει ένα σύννεφο και άλλες 14 άχρηστες πληροφορίες της Κυριακής

P1-AM094_PLATEj_200806302028121) Η ακριβότερη πινακίδα αυτοκινήτου κοστίζει 14,3 εκατομμύρια δολάρια. Κάτοχός της είναι ένας δισεκατομμυριούχος από το Άμπου Ντάμπι.

2) Κάποιες αρκούδες στη Ρωσία έχουν εθιστεί στο να “σνιφάρουν” καύσιμα τζετ αεροπλάνων που βρήκαν σε εγκαταλειμμένα βαρέλια. Είναι μάλιστα τόσο εθισμένες, που παρακολουθούν ελικόπτερα τα οποία αφήνουν πίσω τους μικρές σταγόνες καυσίμου.

3) Η χειραψία πρωτοεμφανίστηκε το 500 π.Χ., όταν οι ξιφομάχοι χαιρετούσαν με το χέρι τους “άδειο” για να δείξουν πως έρχονται με καλές προθέσεις.

4) Παρά τον πολύ μεγάλο πληθυσμό της Κίνας, ο οποίος ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα επώνυμα. 100 επώνυμα καταλαμβάνουν το 85% του πληθυσμού, με τα επώνυμα Λη και Ζενγκ να καταλαμβάνουν το 33%.

chefchaouen-the-blue5)  Η Chefchaouen είναι μια μικρή πόλη περίπου 40.000 κατοίκων στο βόρειο Μαρόκο, η οποία είναι σχεδόν εξολοκλήρου με μπλε μπογιά.

6) Το αβοκάντο είναι το πιο θρεπτικό φρούτο στον κόσμο. Περιέχει πάνω από 25 απαραίτητα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες.

7) Υπάρχει ένας άντρας στην Νέα Υόρκη, ο οποίος ψάχνει στις ρωγμές των πεζοδρομίων για χρυσό. Πόσα βγάζει είπατε; Από 500 έως 800 δολάρια τη βδομάδα.

8) Μετά το θάνατο του Αϊνστάιν, ο εγκέφαλός του μελετήθηκε από διάφορους επιστήμονες (κάτι για το οποίο ο ίδιος ο Αϊνστάιν ήταν αρνητικός) και τα μάτια του φυλάσσονται σε μια θυρίδα ασφαλείας στη Νέα Υόρκη.

9) Ο Walt Disney ήθελε να χτίσει μια πόλη, της οποίας οι κάτοικοι αντί για ενοίκιο θα δούλευαν σε διάφορες θέσεις μέσα στην εταιρία του.

And not  single f*ck was given that day!

And not single f*ck was given that day!

10) Ένα σύννεφο κατά μέσο όρο ζυγίζει 500 τόνους!

11) Το 2012 ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Κίνα αρνήθηκαν να πουλήσουν το σπίτι τους στην κυβέρνηση με σκοπό να χτιστεί ένας αυτοκινητόδρομος, με αποτέλεσμα ο δρόμος να χτιστεί γύρω από το σπίτι!

12) Μετά την επιτυχία που είχε ο Ρούπερτ Γκριντ ως Ρον στις ταινίες Χάρι Πότερ, αποφάσισε να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο. Αγόρασε ένα βαν με παγωτά, το οποίο οδηγάει στους δρόμους του Λονδίνου και μοιράζει δωρεάν παγωτά στα παιδιά.

13) Στη βορειοδυτική Βενεζουέλα μια καταιγίδα μαίνεται ασταμάτητα για αιώνες και παράγει 280 κεραυνούς κάθε ώρα (1,2 εκατομμύρια κεραυνοί κάθε χρόνο)!

14) Το βρετανικό ναυτικό χρησιμοποιεί τραγούδια της Britney Spears για να τρομάξει και να απωθήσει Σομαλούς πειρατές. Η μέθοδός τους είναι τόσο αποτελεσματική που πλέον πολύ σπάνια προκαλούνται επιδρομές στα βρετανικά πλοία.

15) Ένας Βρετανός ονόματι  Nick Hess πάσχει από το πολύ σπάνιο σύνδρομο Auto Brewery Syndrome που προκαλεί υπερδημιουργία μυκήτων στο στομάχι του, οι οποίοι μετατρέπουν τους υδρογονάνθρακες που τρώει σε αλκοόλ. Ο τύπος μεθάει με μια φέτα ψωμί!!!

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Οι 10 άχρηστες πληροφορίες της Κυριακής: Easter Edition

1) To 76% των ανθρώπων πιστεύει πως όταν τρως ένα σοκολατένιο λαγουδάκι, πρέπει να ξεκινήσεις από τα αυτιά του. 2) ...