Home / THINKDROPS / ΜΟΥΣΙΚΗ / BrightSide. + Polarized | Silver Dollar, 13 Ιουνίου

BrightSide. + Polarized | Silver Dollar, 13 Ιουνίου

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 | Silver Dollar | Doors open: 21:00, entrance: free

BrightSide. + Polarized | Silver DollarΤο Σάββατο 13 Ιουνίου, οι BrightSide.,”ένα συγκρότημα πολλά υποσχόμενο και με δικό του στίγμα“, παρουσιάζουν τις “εξαιρετικά πολύ καλές συνθέσεις τους” καθώς και πολύ νέο ανέκδοτο υλικό, σε ένα χώρο που έχει στηρίξει τη μουσική πορεία τους. Στο Silver Dollar Music Bar συναντιούνται επί σκηνής για μία ζωντανή εμφάνιση μαζί με τους Polarized οι οποίοι θα παρουσιάσουν το πρόσφατα ηχογραφημένο υλικό τους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 με είσοδο ελεύθερη.

Info

Οι πόρτες ανοίγουν στις  21:00
21.30:  Polarized
22.30: BrightSide.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015
Είσοδος: ελεύθερη
Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310283613
https://www.facebook.com/SilverDollarMusicBar

BrightSide.

Οι BrightSide. είναι ένα ελληνικό post punk/indie rock συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη. Βασικές επιρροές του συγκροτήματος είναι η new wave, post-punk σκηνή καθώς και η αναβίωσή της, με τις indie rock μπάντες των ’00s. Ικανοποιώντας τη χρόνια δίψα τους για κάτι αυθεντικά ανεξάρτητο και εναλλακτικό, τα μέλη του συγκροτήματος ξεκίνησαν πρόβες το φθινόπωρο του 2009.

Από την άνοιξη του 2010 οι BrightSide. έχουν κάνει εμφανίσεις ως opening acts για τους The Stranglers, Get Well Soon, Motorama, Soviet Soviet, Theodore, Leon of Athens. Έχουν ακόμα εμφανιστεί σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας (Stage Volume 1, six d.o.g.s., Block33, Μύλος Club, Fix Factory of Sound, 8ball, Rover, ΓαιAlive, Silver Dollar, Death Disco).

Το Μάιο του 2014 διακρίνονται στο διαγωνισμό “Red Bull Bedroom Jam” και κερδίζουν την προσθήκη τους στο lineup του Ejekt Festival, το οποίο απαρτιζόταν από τους Κasabian, Editors, White Lies, Darkside και Paul Kalkbrenner. Η εμφάνισή τους στη σκηνή του Ejekt Festival σχολιάστηκε θετικά από αρκετά μουσικά περιοδικά.

Τον Ιανουάριο του 2012, οι BrightSide. υλοποίησαν την από καιρό ιδέα τους για ένα φεστιβάλ για τα indie rock/brit pop/alternative/post-punk/indietronica συγκροτήματα της Ελλάδας. Έτσι, γεννήθηκε το #if (Indie Fest) το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Μέλη:
Κωνσταντίνος Σκαρλάτος (φωνητικά, κιθάρες)
Νέστορας Μπανανής (κιθάρες)
Miles Λάππας (ντραμς, κρουστά)
Θάνος Καραπάντσιος (μπάσο)
Νίκος Καλλιάνης (πλήκτρα)

Κυκλοφορίες:
Νοέμβριος 2012: EP (EP)
http://brightsideofficial.com/album/ep
Σεπτέμβριος 2013: Get Down (Music Video)

Ιούνιος 2014: Where Are The Mods? (Digital Single)
http://brightsideofficial.com/album/where-are-the-mods

Links:
http://brightsideofficial.com
http://brightsideofficial.com/facebook
http://brightsideofficial.com/bandcamp
http://brightsideofficial.com/instagram

Polarized

Οι Polarized είμαστε τέσσερις φίλοι οι οποίοι αποφασίσαμε να ενώσουμε την αγάπη μας για τη μουσική και να τη μετατρέψουμε σε στίχους, ρυθμούς και μελωδίες. Το συγκρότημα αποτελείται από το Στέφανο στις κιθάρες και τα φωνητικά, τον Τάσο στα πλήκτρα, τον Κυριάκο στο μπάσο και το Γρηγόρη στα ντραμς. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ξεκινήσαμε τις live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη ευελπιστώντας το προσεχές διάστημα να επεκταθούμε και σε άλλα σημεία της χώρας και γιατί όχι και του κόσμου(??!!). Το πρόγραμμά μας περιέχει κυρίως δικά μας κομμάτια αλλά και διασκευές. Η μουσική μας έχει πολλές επιρροές από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής όπως alternative rock, progressive rock, post rock, κλασσική μουσική, κάτι απολύτως φυσιολογικό και όμορφο καθώς είμαστε τέσσερα άτομα με διαφορετικά γούστα και προσωπικότητες, τα οποία ωστόσο συναντώνται στα κομμάτια που συνθέτουμε. Όσον αφορά τα σχέδιά μας, είναι να συνεχίσουμε τα live και κάποια στιγμή να ηχογραφήσουμε το δικό μας υλικό.

Links:
https://www.facebook.com/polarizedband

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/1453976058235503/

Poster Design
Artshelter

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ MADRUGADA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ

Νέος χώρος για τη συναυλία των Madrugada στη Θεσσαλονίκη

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι οι συναυλίες των Madrugada στην Ελλάδα θα είναι το highlight της χρονιάς σε ανταπόκριση και προσέλευση. ...