GameAthlon 2015

Το Hellenic American College (HAEC) και το CowboyTV διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 17, 18 & 19 Ιουλίου 2015 στην Αθήνα (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) το GameAthlon.

GameAthlon 2015

Και φέτος, τους χώρους του Hellenic American College θα κατακλύσουν φίλοι του gaming –περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες κάθε χρόνο- για να γιορτάσουν την αγαπημένη τους ασχολία σε τουρνουά, κονσόλες και PC, να διαγωνιστούν, να γνωρίσουν νέους τίτλους κ.ά. Ακολουθεί μικρό μόνο δείγμα των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο:

  • Τουρνουά League of Legends 5v5 και 1v1, Hearthstone με πόντους για το τουρνουά της Blizzcon 2015, Starcraft II, Mortal Kombat X, Tekken Tag Tournament 2, Street Fighter, FIFA15, NBA2K15, Call of Duty, Counter Strike κ.ά.
  • Τουρνουά σε board και card games όπως Magic the Gathering, Netrunner, Lord of the Rings, Conquest, Game of Thrones, Munchkin, Star Wars Miniatures σε συνεργασία με τα Fantasy Shop.
  • Διαγωνισμός και φωτογραφίσεις cosplay.
  • Παρουσιάσεις νέων τίτλων με αποκλειστικό νέο υλικό από το IGN Greece και το IGN First.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου και σε συνεργασία με το Hellenic American College θα πραγματοποιηθούν επίσης εκπαιδευτικά panel, με θέμα μεταξύ άλλων την δημιουργία videogames και τον προγραμματισμό με προσκεκλημένους πολλούς game developers.

Πρωτοπόροι από τον χώρο της τεχνολογίας όπως η Samsung, η Dell/Alienware και η Microsoft, θα παρουσιάσουν τις δικές τους εκθέσεις και νέα προϊόντα, ενώ στα συστήματά τους θα διεξαχθούν τα τουρνουά και οι διαγωνισμοί.

Το YouTour, η μεγαλύτερη «περιοδεία» από Youtubers όλων των επιπέδων που διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά, επιστρέφει με νέους και παλιούς καλεσμένους. Αγαπημένοι Έλληνες Youtubers, που ασχολούνται με τα βίντεο ως χόμπι ή επαγγελματικά, θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το κοινό.

Το καλοκαίρι ξεκινά και πολλές εκπλήξεις, δώρα αλλά και καταστήματα για τα πιο hot ψώνια σε gaming, movies, anime και TV series περιμένουν το κοινό που θα επισκεφθεί την εκδήλωση και θα παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα.

Info

GameAthlon 2015

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17 Ιουλίου, 12:00-22:00
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Ιουλίου, 10:00-22:00

Διεύθυνση: Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία

Ανδρέας Δερδεμέζης (Διοργάνωση) – aderdemezis@ign.com
Γεράκου Γιώτα (Press & Προγραμματισμός) – yiota_gerakou@ign.com
Ηλίας Αποστολόπουλος (Esports Department) – info@cowboytv.gr
www.haec.gr
www.gameathlon.gr
GameAthlon Facebook Page

Σχετικά

Hellenic American College (HAEC) – Τo Hellenic American College έχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να παρέχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε σύμπραξη με το Hellenic American University, Manchester, New Hampshire, USA, το οποίο έχει αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης (Higher Education Commission) της Πολιτείας του Νew Hampshire των Η.Π.Α. και είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ (NEASC).

CowboyTV – To CowboyTV είναι ένα αναγνωρισμένο όνομα στην eSports και Gaming σκηνή της Ελλάδας. Βάση έχει την Αθήνα και λειτουργεί από το 2010 με πάνω από 25 gaming events στο ιστορικό του. Προσφέρει μια μοναδική μίξη εκδηλώσεων, stream, νέων, εκπαίδευσης και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την κουλτούρα του gaming.

IGN Greece – Η Ελληνική έκδοση του IGN είναι το μεγαλύτερο portal για videogames και μοντέρνα κουλτούρα στη χώρα μας, με ένα πολύ δυνατό entertainment τμήμα, που έχει από κριτικές, αφιερώματα, λίστες, editorials, ειδήσεις από τον κόσμο του θεάματος, άρθρα, κόμιξ και πολλά άλλα αναπόσπαστα κομμάτια της μοντέρνας ψυχαγωγίας. Το μοναδικό κράμα ειδησεογραφικού περιεχομένου σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και το Brand name του IGN, έχει μαζέψει ένα σημαντικό και παθιασμένο κοινό, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τους Gamers να εμπλακούν με αυτόν τον φαντασμαγορικό κόσμο.

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

MOOV NOW: Η τεχνολογία στην υπηρεσία του fitness

Η Moov παρουσίασε τη νέα της συσκευή γυμναστικής! Το MOOV NOW είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, με έναν περιορισμένο αριθμό να ...