Home / THINKDROPS / ΜΟΥΣΙΚΗ / LIVE REVIEWS / Ο Γιάννης Χαρούλης είναι rock!

Ο Γιάννης Χαρούλης είναι rock!

Γιάννης ΧαρούληςΜετά από μια σειρά εξαιρετικά πετυχημένων συναυλιών στην Ελλάδα ο Γιάννης Χαρούλης γύρισε στην Αθήνα για 2 ακόμα συναυλίες την 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Λόγω του 2πλου sold out, αποφασίστηκε να γίνει άλλη μια συναυλία την 16 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Τεχνόπολις.

Εννοείται πως δεν έχασα την ευκαιρία και τσίμπησα το εισητηριάκι για το τελευταίο του καλοκαιρινό live. Ξεκινώντας κατά της 8 παρά τέταρτο από το σπίτι για να βρω καλή θέση, έφτασα, λόγω της ομιλίας του Κουτσούμπα στο Σύνταγμα, 8 και 20 έξω από την είσοδο. Το έφτασα είναι σχετικό, μιας και με πήρε ένα κύμα ανθρώπων μαζί του και με τοποθέτησε μπροστά στις καντίνες της Τεχνόπολις. Απ’ έξω επικρατούσε το αδιαχώρητο. Οι ουρές ξεκινούσαν από το μετρό και όλο και αυξάνονταν. Οι πρώτες θέσεις και τα σταντακια είχαν ήδη καλυφτεί από τους μαχόμενους fans.

Περίπου 8.3ο έφτασε και η παρέα μου, η οποία με πίεσε με δόλιους τρόπους να πάρω ένα απ’ αυτά που “δεν παχαίνουν, ομορφαίνουν” και έχοντας το εισητήριο σαν ταυτότητα στο στόμα μπήκαμε μέσα. Δε νομίζω ότι μπορώ να υπολογίσω το πλήθος, σίγουρα όμως μιλάμε για χιλιάδες το οποίο όλο και αυξανόταν. Η συναυλία ήταν και αυτή sold out και πολλοί πρέπει να κλείνανε ταράτσα απ’ απέναντι.

9.20 ξεκινάει η συναυλία. Παραδόξως κανένας δεν έκανε το “άνοιγμα” της βραδιάς. Κατευθείαν βγήκε ο Χαρούλης στη σκηνή και ξεκίνησε ένα κρητικό γλέντι. Χορός, χαμός και ηλεκτρική κιθάρα κάναν τα δημοτικά να μοιάζουν playlist του rockwave. Η δημοτική συνεχίστηκε και μ’ ένα solo του τρομπετίστα-κλαρίνο-κρητική γκάιντα συνεργάτη του ο οποίος απέδωσε φόρο τιμής στην Ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική.

Σχεδόν 1 ώρα μετά κανένας μας δε μπορούσε να σταματήσει να χτυπιέται και το πρώτο  comment της βραδιάς έπεσε σαν βόμβα. “Δεν καταλαβαίνω τίποτα”. Αυτό ήταν η έξυπνη τοποθέτηση του τραγουδιστή απέναντι στις επερχόμενες εξελίξεις σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του να προσέχουμε τους πλησίον μας και δώσε τον Χειμωνανθό.

Στις 2 ώρες και λίγο πριν ενός ατυχήματος με μια σπασμένη χορδή, στη σκηνή εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης για ένα ντουέτο έκπληξη με rock οσμές. Η βραδιά συνεχίστηκε με τον τραγουδιστή να μας κρατά μόνος του πια στην σκηνή, εκστασιασμένους και ημιλιπόθυμους από τον πολύ χορό.

3 ώρες περίπου κράτησε το party και πολύ ρακί και ήχους παραδοσιακούς. Κανένας δεν κατάλαβε πως πέρασε η ώρα τόσο γρήγορα και κανένας μας δεν ήθελε να τελειώσει, παρότι κράτησε περισσότερο απ’ όσες συναυλίες έχω δει.

Like:

-Χαμηλή τιμή εισιτηρίου στα 12 ευρώ

-3 ώρες συναυλία non stop και χωρίς άλλον τραγουδιστή

-Ήμασταν σαν να είχαμε πάρει ecstasis

-Πλακώθηκε στη ράκι

-Έκλεισε και βγήκε στη σκηνή άλλες 2 φορές για να ικανοποιήσει το “Κι άλλο, κι άλλο!”

Don’ t like:

-Κάντο στο ΟΑΚΑ την άλλη φορά. Δε χωράμε!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Νέο τραγούδι: Mottet feat. Ξένια Γαργάλη – Γλυκιά ζωή

Οι Mottet είναι ένα μουσικό σχήμα με ακουστικό κυρίως ήχο. Μετά από δύο χρόνια παρουσίας με ζωντανές εμφανίσεις, έρχονται να ...