Υλικά
400 γρ. σοκολάτα 65% κακάο
80 γρ. flakes καρύδας καβουρδισμένα
40 γρ. αμύγδαλα, σπασμένα
1 κ.γ. καπνιστό θαλασσινό αλάτι
Διαδικασία
Κόψτε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και λιώστε τη σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα σιλικόνης ώστε να πέσει η θερμοκρασία της σοκολάτας.
Αδειάστε τη σοκολάτα σε μια επιφάνεια σιλικόνης ή αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Πασπαλίστε με την καρύδα, τα αμύγδαλα και το αλάτι και αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί για λίγη ώρα πριν την κοψετε σε μικρότερα κομμάτια.