Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Σοκολατάκια με καρύδα

Σοκολατάκια με καρύδα

Υλικά

400 γρ. σοκολάτα 65% κακάο
80 γρ. flakes καρύδας καβουρδισμένα
40 γρ. αμύγδαλα, σπασμένα
1 κ.γ. καπνιστό θαλασσινό αλάτι

Διαδικασία

Κόψτε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και λιώστε τη σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα σιλικόνης ώστε να πέσει η θερμοκρασία της σοκολάτας.

Αδειάστε τη σοκολάτα σε μια επιφάνεια σιλικόνης ή αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Πασπαλίστε με την καρύδα, τα αμύγδαλα και το αλάτι και αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί για λίγη ώρα πριν την κοψετε σε μικρότερα κομμάτια.

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Αν σου αρέσουν τα ζυμαρικά και τα λαχανικά, αυτή η συνταγή για μια γευστική μακαρονάδα με μπρόκολο, πιπεριές Φλωρίνης και ...