Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Ομελέτα με κινόα

Ομελέτα με κινόα

Υλικά

4 αυγά
2 κ.σ. κινόα βρασμένη, σταγγισμένη
1 κλωνάρι σέλερι
2 κ.σ. πιπεριά πράσινη, κομμένη σε κύβους
5 μανιτάρια agaricus, κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα αυγά με 1 κ.σ. νερό, αλάτι και πιπέρι.

Βάλτε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και σωτάρετε τα μανιτάρια, το σέλερυ και την πιπεριά. Προσθέστε τα χτυπημένα αυγά και πασπαλίστε στην επιφάνεια την κινόα.

Μαγειρέψτε με σκεπασμένο τηγάνι και από τις 2 πλευρές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Βάτος αχνιστός με μουστάρδα

Βάτος αχνιστός με μουστάρδα

Fun fact: Ο βάτος ανήκει στην οικογένεια των σαλαχιών και παίρνει το όνομά του από την ευρύτερη κατηγορία «βατοειδή». Στις ...