Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Ομελέτα με κινόα

Ομελέτα με κινόα

Υλικά

4 αυγά
2 κ.σ. κινόα βρασμένη, σταγγισμένη
1 κλωνάρι σέλερι
2 κ.σ. πιπεριά πράσινη, κομμένη σε κύβους
5 μανιτάρια agaricus, κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα αυγά με 1 κ.σ. νερό, αλάτι και πιπέρι.

Βάλτε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και σωτάρετε τα μανιτάρια, το σέλερυ και την πιπεριά. Προσθέστε τα χτυπημένα αυγά και πασπαλίστε στην επιφάνεια την κινόα.

Μαγειρέψτε με σκεπασμένο τηγάνι και από τις 2 πλευρές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Κυνήγι με μακαρόνια

Μια κλασική, πεντανόστιμη συνταγή γεμάτη με γεύσεις και αρώματα, για τους λάτρεις του κυνηγιού! Προετοιμασία Βάζουμε το νερό να βράσει ...