Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Σουφλέ με ανθότυρο

Σουφλέ με ανθότυρο

Υλικά

500 γρ. ανθότυρο
2 αυγά, χτυπημένα
250 γρ. ντομάτες λιαστές, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
150 γρ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι, ψιλοκομμένες
2 κ.σ. μαϊντανός, χοντροκομμένος
Αλάτι, πιπέρι

Για το σερβίρισμα

Ψωμί με προζύμι
Φρέσκια ρίγανη
Ελαιόλαδο

Διαδικασία

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα.

2. Σε ένα μπολ αναμίξτε το ανθότυρο, τα χτυπημένα αυγά, τις ψιλοκομμένες ελιές και τον χοντροκομμένο βασιλικό, ανακατεύοντας με πιρούνι για να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα, και αλατοπιπερώστε.

3. Μοιράστε το μείγμα σε 6 πυρίμαχα ατομικά μπολάκια και βάλτε τα να ψηθούν για 20′ στη μεσαία σχάρα του φούρνου, μέχρι αυτό να φουσκώσει και να χρυσίσει η επιφάνειά του.

4. Σερβίρετε συνοδεύοντας με καλοψημένο ψωμί, περιχυμένο με ελαιόλαδο και φρέσκια ρίγανη.

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Αν σου αρέσουν τα ζυμαρικά και τα λαχανικά, αυτή η συνταγή για μια γευστική μακαρονάδα με μπρόκολο, πιπεριές Φλωρίνης και ...