Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Μπισκοτάκια πατάτας

Μπισκοτάκια πατάτας

Υλικά

  • 2 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλιτζ. τσαγ. πατάτες βρασμένες, πολτοποιημένες
  • 3 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2-3 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.γ. αλάτι θαλασσινό
  • 1 κ.γ. άνιθο ψιλοκομμένο

Διαδικασία

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°.

Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μπολ, προσθέστε το βούτυρο, το αλάτι και τον άνιθο και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε, τέλος, τις πατάτες και το γάλα και ζυμώστε ώστε να έχετε μια μαλακή ζύμη. Ανοίξτε με πλάστη τη ζύμη σε πάχος 1 εκ. και κόψτε με κουπ πατ της αρεσκείας σας τα μπισκότα.

Ψήστε για περίπου 20-25′ μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Βάτος αχνιστός με μουστάρδα

Βάτος αχνιστός με μουστάρδα

Fun fact: Ο βάτος ανήκει στην οικογένεια των σαλαχιών και παίρνει το όνομά του από την ευρύτερη κατηγορία «βατοειδή». Στις ...