Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Μπισκοτάκια πατάτας

Μπισκοτάκια πατάτας

Υλικά

  • 2 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλιτζ. τσαγ. πατάτες βρασμένες, πολτοποιημένες
  • 3 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2-3 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.γ. αλάτι θαλασσινό
  • 1 κ.γ. άνιθο ψιλοκομμένο

Διαδικασία

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°.

Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μπολ, προσθέστε το βούτυρο, το αλάτι και τον άνιθο και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε, τέλος, τις πατάτες και το γάλα και ζυμώστε ώστε να έχετε μια μαλακή ζύμη. Ανοίξτε με πλάστη τη ζύμη σε πάχος 1 εκ. και κόψτε με κουπ πατ της αρεσκείας σας τα μπισκότα.

Ψήστε για περίπου 20-25′ μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Αν σου αρέσουν τα ζυμαρικά και τα λαχανικά, αυτή η συνταγή για μια γευστική μακαρονάδα με μπρόκολο, πιπεριές Φλωρίνης και ...