Υλικά
1 μπαγκέτα ολικής άλεσης
1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.γ. μουστάρδα dijon
λίγη πάπρικα καυτερή
ξύσμα λεμονιού
1 μικρή τομάτα κομμένη σε φέτες
4 φύλλα μαρούλι
4 φέτες πράσινη πιπεριά
4 φέτες κρεμμύδι
ρόκα άγρια
Διαδικασία
Αναμείξτε σε ένα μπολ τον τόνο –αφού τον στραγγίξετε από το λάδι–, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την πάπρικα και το ξύσμα λεμονιού.
Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση και έπειτα κατά μήκος (για 2 σάντουιτς). Βάλτε στη βάση το μαρούλι, τη ντομάτα, την πιπεριά το κρεμμύδι, τη ρόκα και τέλος την τονοσαλάτα.