Home / THINKDROPS / ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΣΟΟΥ / Το Parole έχει ψεύτικες “αληθινές” ιστορίες;

Το Parole έχει ψεύτικες “αληθινές” ιστορίες;

Parole
Έχω μια μανία, το παραδέχομαι και αυτή είναι να κάνω zapping. Και όταν κάνεις zapping παθαίνεις ό,τι και όταν ψαχουλεύεις το κινητό του γκόμενού σου που κάνει μπάνιο κάθε Μεγάλο Σάββατο. Βρίσκεις!

Έτσι κι εγώ το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου του 15 βεβαίως βεβαίως, έβλεπα τη νέα εκπομπή της Αννίτας στο Ε, που πέραν αυτού το γεγονότος, καλούτσικη τη λες. Αν βέβαια και οι συνεντεύξεις της ήταν πιο δυναμικές και όχι τόσο νερόβραστες θα μ’ άρεσε λιγάκι παραπάνω. Ανάμεσα λοιπόν στα διάφορα θέματα που έχει στην εκπομπή της, έχει προσθέσει και κάτι σαν εξομολογήσεις-πάμε πακέτο-γύρνα πίσω Σωτήρη θα φαρμακωθώ-σ’ ευχαριστώ ενότητα. Πέφτοντας πάνω στην ενότητα αυτή, είδα μια εξομολόγηση ενός κυρίου άνω των 45 ονόματι Σπύρος, ηθοποιός στο επάγγελμα, προς τον κολλητό του φίλο τον οποίο πίκρανε αρκετά, σύμφωνα με τον ίδιο.

Με λίγα λόγια, αυτός που λες χώρισε από τη γυναίκα επειδή αυτή κατέκρινε τη σχέση που είχε με τον κολλητό του και γενικά τον καταπίεζε. Όταν την χώρισε όντας και άνεργος μετακόμισε στον φίλο του όπου και έμεινε για ένα ολόκληρο χρόνο. Ένα πρώι όμως του την βάρεσε μάζεψε τα πραγματάκια του και πήγε κατά Σαντορίνη μεριά σε κάτι φίλους να κάνει και αυτός τις διακοπές, χωρίς όμως να δώσει σημεία ζωής ή έστω να ενημερώσει ότι την έκανε για άλλες παραλίες. Ε όπως είναι λογικό ο Κολλητός την είδε λαικά και του πε “Βιργινία δεν είσαι καθόλου συναδελφική” και έπαψε να του μιλάει.

Μέχρι τελικής πτώσεως όλοι υποθέταμε ότι μάλλον μιλάμε για ζευγάρι που δεν παραδέχεται τον καυγά τους, χωρίς όμως να μας επιβεβαιώνει ο πρωταγωνιστής κάτι. Στο τέλος εξήγησε πως φέρθηκε έτσι, λόγω του γεγονότος πως είχε θιγεί η αξιοπρέπεια του και πως ένιωθε άσχημα που δε μπορούσε να συνεισφέρει στα έξοδα των οικιακών. Πέρα – δώθε η κουβέντα καταλήξανε στο ότι ίσως τα βρούνε στην πορεία και κλείσαμε την ενότητα μ’ ένα τραγουδάκι του Κοργιαλά.

Την 3 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους βλέποντας το νέο trailer της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου εντόπισα μια γνωστή φάτσα να πρωταγωνιστεί. Μαντέψτε ποιος ήταν! Ο μετανιωμένος φίλος που χε βγει στην Πάνια, ο ηθοποιός που παίζει σε promotion μελλοντικών εκπομπών. Απίστευτο;

Και ερωτώ εγώ σαν καλός άνθρωπος που προφανώς είμαι. Οι αληθινές ιστορίες είναι όντως αληθινές ή κάποιες είναι τόσο όσο και οι Οικογενειακές Ιστορίες; Γιατί ως γνωστών οι Μικρούτσικες εξομολογήσεις πουλάνε αρκετά και αν σκεφτούμε πως στο σύνολο του το Parole κάνει 5%, ικανοποιητικά νούμερα σε σχέση με το μέσο όρο του καναλιού αλλά όχι αρκετά, μια τέτοια ιστορία είναι βοηθητική.

Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα των συμπτώσεων. Προσωπικά δεν την πολυπιστεύω αυτή την εκδοχή (της σύμπτωσης) γι’ αυτό και θα σας βάλω τα δύο βιντεάκια για να αποφανθείτε και εσείς.

(48:30)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

The Voice Battles: Οι καλύτερες μάχες στον κόσμο (που μπορούν να θεωρηθούν και ντουέτα)

Αν ανοίξουμε λίγο το βλέμμα και τα αυτιά μας, μπορούμε να δούμε άλλα Battles στα The Voice ανά τον κόσμο τα οποία πραγματικά τα σπάνε!