Home / THINKDROPS / EDITORIAL / Συγχωροχάρτι για Gay

Συγχωροχάρτι για Gay

Freddie MercuryΕίναι γεγονός! Αδερφές και παλικάρια σώζουν την ψυχή τους μ’ ένα μόνο δημοσίευμα! Δόθηκε η έγκριση από “άνωθεν” και επιτέλους οι ποταποί αμαρτωλοί συγχωρούνται και δε θα ξαναγεννηθούν ως σαλιγκάρια. Πετάξτε τις γόβες και τις λακ, το Maxim σας συγχωρεί!

Τι; Δεν τα μάθατε; Το Maxim (η ρωσική έκδοση) δημοσίευσε ένα αλτρουιστικό άρθρο με τίτλο “Οι ομοφυλόφιλοι που σεβόμαστε”. Περίεργος ο τίτλος ε; Λες τώρα θα τ’ ανοίξω και θα μου πέσει το μανό από τα χέρια ή θα βάλω τα κλάματα από συγκίνηση όπως τότε με το Notebook. Καλύτερα να μην κρατάς κάτι τώρα που το διαβάζεις.Το άρθρο λοιπόν λέει το εξής: “Εμείς, οι άνδρες, δεν θεωρούμε ότι οι άνδρες που αγαπούν τους άνδρες είναι άνδρες. Αυτός είναι ο κανόνας. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που παραμένουν πραγματικοί άνδρες στα μάτια μας”.

Και καλά κάνετε. Άντε να χαθούν πια οι παλιοανωμαλάρες! Τι, επειδή έχουν κανονικά όρχεις με πέος, τουτέστιν κλασικά ανδρικά γεννητικά όργανα; Επειδή βγάζουν μούσια και οι τρίχες τους ξεπερνούν τις δικές σου που μου το παίζεις metrosexual; Που δε σου κλέβουν τις γκόμενες και ξέρουν τις καλύτερες συμβουλές γι’ αυτές; Επειδή έχουν το θάρρος να υποστηρίζουν τον τρόπο ζωής τους και σε γράφουν στα κατά τύχη γεννητικά τους όργανα; Τους λες αυτούς άντρες; Επ-ουδενί!

Αλλά οι Ρώσοι, μάνα μου, είναι μεγαλόψυχοι και σέβονται κανα 2 ανδρείκελα, ξέρεις, απ’ αυτά τα σιχαμένα, όπως ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο Φρέντι Μέρκιουρι, ο ηθοποιός Στίβεν Φράι , ο Όσκαρ Ουάιλντ και ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν.

“Εσένα την τρελή με το ζεβρέ και την άλλη τη φυλακισμένη σας συγχωρούμε βρε, γιατί είμαστε μεγαλόψυχοι και έχετε αφήσει και μια μικρή κληρονομιά στην ανθρωπότητα”.

Καλά ρε φίλε, κι εγώ τους 20.000 πασσάλους που παρήγγειλα τι θα τους κάνω; Καυσόξυλο στην ηλεκτρική θερμάστρα; Ποιους θα παλουκώσουμε τώρα; Ποιον θα κυνηγάμε στην Κόκκινη Πλατεία τα βράδια με ταμπέλα “Αδερφάρα!” Τι ανωτερότητες είναι αυτές; Που ‘ναι η ρώσικη κυβέρνηση να την κλείσει την παλιοφυλλάδα με μπετόν; Τι, επειδή ο Φρέντι Μέρκιουρι, ο Όσκαρ Ουάιλντ και οι λοιποί αναφερόμενοι του άρθρου έχουν αφήσει μια παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα, που ο “δακτυλογράφος” του Maxim ούτε που μπορεί ν’ ακουμπήσει;

Μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν στενόμυαλοι, που ακόμα δεν έχουν ακούσει πως η ομοφυλοφιλία αποτελεί χαρακτηριστικό της γονιδιακής συμπεριφοράς. Δε μπορώ όμως να καταλάβω, πώς κάποιος που το καλύτερο που ‘χει γράψει σε άρθρο είναι συνταγή για γιουβαρλάκια, μπορεί να κριτικάρει τόσο σημαντικές προσωπικότητες και χαριστικά σέβεται το έργο τους.

Τελικά κρίνουμε τους –εν ζωή και μη– ανθρώπους που δεν μπορούμε να φτάσουμε από φθόνο ή κάποιος μας είπε ότι την έχουμε 25 πόντους (την ευφυΐα) και κυνηγάμε την ουρά μας;

Ωστόσο, ο όμιλος που έχει τα πνευματικά δικαιώματα του περιοδικού φρόντισε να διαφοροποιήθει απ’ αυτήν τη στάση, θέλοντας να γλιτώσει το Marie Claire και το Elle από την κατάρρευση, χωρίς βέβαια να υπάρξει αλλαγή στάσης και από το ίδιο περιοδικό. Απλά δήλωσε στο Buzzfeed πως ο τίτλος ήταν ξεκάθαρος.

Όταν ο κόσμος πέρα από το κέντρο της χώρας λιμοκτονεί, το βασικό μέλημα είναι να μη δούμε τον Μακ Κέλεν με Louboutin και μας πέσει βαρύ το πιροσκί. Και μετά σου λένε ότι η βλακεία δεν είναι μεταδοτική…

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Keep calm and never give up

Πριν απο 6,5 μήνες, όταν ακόμα έμπαινε το 2015 ήμουν τόσο σίγουρος πως όλα θα πάνε τόσο καλά που σχεδόν ...