Υλικά
1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους
1 φλιτζ. τσαγ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
1 κ.σ. άνιθο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1/4 κ.γ. πιπεριά jalapeño ψιλοκομμένη
1 λάιμ (το ξύσμα και τον χυμό του)
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. αλάτι
Διαδικασία
Πολτοποιήστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι ή στο μπλέντερ. Ενώστε με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε πολύ καλά.
Διατηρήστε στο ψυγείο έως και 2 ημέρες.