Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Τηγανητές μπανάνες

Τηγανητές μπανάνες

Υλικά

2 μπανάνες κομμένες σε φέτες
2 κ.σ. λάδι καρύδας
3 κ.σ. maple syrup
1 κ.σ. νερό
κανέλα
λίγο τζίντζερ, τριμμένο

Διαδικασία

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το maple syrup με το νερό, την κανέλα και το τζίντζερ.

Ζεστάνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το λάδι καρύδας και μόλις κάψει, τηγανίστε τις φέτες μπανάνας για 2′ και από τις δύο πλευρές.

Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και περυχίστε τις μπανάνες με το σιρόπι.

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Κοφτό μακαρονάκι με μπρόκολο

Αν σου αρέσουν τα ζυμαρικά και τα λαχανικά, αυτή η συνταγή για μια γευστική μακαρονάδα με μπρόκολο, πιπεριές Φλωρίνης και ...