Υλικά
1 φλιτζ. τσαγ. καρότα
1 φλιτζ. τσαγ. βρώμη
1/4 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι καρύδας
1/2 φλιτζ. τσαγ. βερίκοκα αποξηραμένα
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
2 κ.σ. γάλα καρύδας
1/2 κ.γ. τζίντζερ
1 κ.γ. κανέλα
τριμμένη καρύδα για την επικάλυψη
Διαδικασία
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να ενωθούν. Αν το μείγμα είναι σφιχτό, προσθέστε λίγο γάλα καρύδας.
Πλάστε σε μπουκιές και ρολάρετε επάνω στην τριμμένη καρύδα.
Αποθηκεύστε σε μπολ κλεισμένο αεροστεγώς στο ψυγείο.