Home / THINKDROPS / ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ / Πώς θα τελειώσει το “Ταμάμ”; (ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS)

Πώς θα τελειώσει το “Ταμάμ”; (ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS)

Ταμάμ

Η δεύτερη σεζόν του “Ταμάμ” φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και οι σχέσεις των χαρακτήρων δε φαίνονται να ηρεμούν ούτε στο ελάχιστο. Για όσους παρακολουθείτε τη σειρά θα το έχετε καταλάβει πως αρκετά πράγματα άλλαξαν από τα μισά του δεύτερου κύκλου… Θέλετε να σας πω γιατί;

Γιατί στην αντίστοιχη γερμανική σειρά, ο ερχομός της Κατερίνας και ο χωρισμός του Τζεμ από την Όλγα σηματοδοτούσε την αρχή του 3ου κύκλου, έπειτα από ένα fast forward 2 χρόνων. Πληροφοριακά, γεγονότα όπως η σχέση της Ντιλέκ με τον Τεό και της Έλλης με του Τζεμ εξελίσσονται αρκετά παρόμοια με τις αντίστοιχες της original σειράς, έχοντας τους πρώτους να χωρίζουν και να τα ξαναφτιάχνουν λόγω θεμάτων σεξ και θρησκείας, και τους δεύτερους να περνάνε από φάσεις με την επαγγελματική τους ζωή και το μέλλον τους.

Ταμάμ

Οι βασικές διαφορές, λοιπόν, ποιες είναι; 

  1. Ο Αλί και η Μπαχάρ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ σαν χαρακτήρες στη γερμανική σειρά. Οι δημιουργοί της ελληνικής διασκευής τούς πρόσθεσαν, πιθανά για να έχουν περισσότερους χαρακτήρες και να αυξήσουν τις παράλληλες ιστορίες ανά επεισόδιο (μιας και η διάρκεια του “Ταμάμ” είναι γύρω στο 40λεπτο και του “Turkish for Beginners” γύρω στο 25άλεπτο).
  2. Ο Μετίν είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ και όχι κουρέας, πράγμα που εισάγει μια μεγάλη σεκάνς στον τρίτο κύκλο με τον Τζεμ που προσπαθεί να γίνει κι αυτός αστυνομικός και καταλήγει να δημιουργηθεί ολόκληρη πλοκή πίσω από μια παρεξήγηση.
  3. Ο Αλέξης ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ με την Κατερίνα. Όταν η Κατερίνα επιστρέφει και δημιουργείται η ιστορία με το περιοδικό, ο Αλέξης έχει ήδη φύγει στη θεία του στην Αυστραλία και επιστρέφει μόνο για να επισκεφτεί την Έλλη στον γάμο των γονιών της… και δεν τον ξαναβλέπουμε έκτοτε.

Ταμάμ

Τι θα γίνει από ‘δω και πέρα; (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS)

  1. Η Έλλη θα γνωρίσει έναν ΤΥΠΟ (ο οποίος πιθανά θα είναι συνέταιρος του Τζεμ – μιας και στη γερμανική σειρά είναι αστυνομικός) και κάτι θα παιχτεί μαζί του… Λίγο καιρό μετά θα μείνει έγκυος και ο Τζεμ θα πιστεύει πως το παιδί είναι του άλλου.
  2. Ο Τεό θα παρατήσει τη δουλειά στο μπαρ, θα ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας και θα γίνει γνωστός σχεδιαστής. Αυτό αρχικά θα δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ αυτού και της Ντιλέκ, αλλά παρόλα αυτά θα καταφέρουν να είναι μαζί μέχρι το τέλος.
  3. Η Μυρτώ θα πάθει κρίση ηλικίας και θα αρχίσει τα μπότοξ. Όταν νιώθει πως θέλει να κάνει παιδί με τον Μετίν, θα περάσει από τη φάση της εμμηνόπαυσης και κάπως έτσι θα καταφέρει να συμβιβαστεί με την ηλικία της.
  4. Άσχημα τα νέα για τον παππού Ερμή, ο οποίος μετά από μια σοβαρή αρρώστια θα πεθάνει από καρδιά. Θα γυρίσει όμως ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο για την οικογένειά του, στο οποίο θα ζητάει αφού πεθάνει να κάνουν τις στάχτες του διαμάντι και να το προσφέρουν στο δισέγγονό του, το μωρό της Έλλης και του Τζεμ.
  5. Τέλος, η Έλλη θα δεχτεί να μείνει σπίτι για λίγο καιρό για να μεγαλώσει και να φροντίσει το παιδί, τη στιγμή που ο Τζεμ θα ασχολείται με τη δουλειά του ως σωστός πατέρας. Αυτό φέρνει σε σύγκρουση τη Μυρτώ και την Έλλη, μιας και η Μυρτώ φαίνεται να έχει άλλα όνειρα για το μέλλον της κόρης της. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες τα βρίσκουν και οι εντάσεις επιτέλους ηρεμούν.

Ακολουθεί το τελευταίο επεισόδιο της Γερμανικής σειράς με αγγλικούς υπότιτλους!

Πώς σας φαίνεται, λοιπόν, η σειρά με μια ματιά; Κάπως έτσι προμηνύεται να κυλήσει το υπόλοιπο του “Ταμάμ”, στην περίπτωση που πάει και για τρίτη χρονιά. Τώρα όσον αφορά στη Ντίνα και στον Αλί και το παιδί δεν έχω πληροφορίες… Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί το δίδυμο Ρίσβα & Σακαλή να μας ξαφνιάσει στο τέλος!

Μέχρι τότε, καλή θέαση!

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7 Σειρές από την Αυστραλία που δεν ξέρατε και θα σας εκπλήξουν!

Είχατε ποτέ την περιέργεια τι σειρές μπορεί να παράγει η Αυστραλία; Εννοώ ότι η παράδοση της Αυστραλίας είναι να βγάζει ...