Home / THINKDROPS / ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΣΟΟΥ / The Voice Battles: Οι καλύτερες μάχες στον κόσμο (που μπορούν να θεωρηθούν και ντουέτα)

The Voice Battles: Οι καλύτερες μάχες στον κόσμο (που μπορούν να θεωρηθούν και ντουέτα)

Για όσους βλέπετε “The Voice”, η περίοδος των Battles συνεχίζεται με τις φωνητικές μάχες να δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο, αν ανοίξουμε λίγο το βλέμμα και τα αυτιά μας, μπορούμε να δούμε πολλά άλλα Battles στα The Voice ανά τον κόσμο τα οποία πραγματικά γαμ*νε και δέρνουν (με την καλή έννοια)! Γιατί… τι κάνει τελικά ένα Battle καλό;

1. “HELLO” | Christian Cuevas vs. Jason Warrior (USA)

Δύσκολη επιλογή της coach Alicia Keys, αφού πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο. Δύο ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα!

2. “THE WAY YOU MAKE ME FEEL” | Leah McFall vs. CJ Edwards (UNITED KINGDOM)

Οι φωνές τους κάνουν τρομερά γυρίσματα και ταιριάζουν σαν τα μακαρόνια με τον κιμά!

3. “SEE YOU AGAIN” | Gaia Aikman vs. Jefferson (THE NETHERLANDS)

Ένα Battle που είναι σχεδόν ντουέτο, με τον Jefferson να σκίζει στα σημεία που πρέπει να ραπάρει και την Gaia να εκπλήσσει με τις ψιλές της στο ρεφρέν. Πώς να διαλέξεις έναν, όταν ουσιαστικά δεν μπορείς να τους χωρίσεις;

4. “MARVIN GAYE” | Sepp vs. Shauni (BELGIUM)

Είναι τόσο χαριτωμένοι μαζί, που σε καμία περίπτωση δε θα έλεγε κανείς πως παλεύουν για το ποιος θα παραμείνει στο show. Ψήνεται κανείς να τσεκάρει αν τελικά τα φτιάξανε;

 

5. “BEGGIN” | Bill Downs vs. Max Milner (UNITED KINGDOM)

Ταλαντούχοι, σέξι μουσικοί μονομαχούν για μια θέση στο The Voice UK και μετά από τέτοιες ερμηνείες δε θα μπορούσε κανείς να μην πει πως τουλάχιστον το θέαμα είναι καυτό! Άντε μετά να διαλέξεις έναν…

6. “IT’S A MAN’S MAN’S MAN’S WORLD” | Biff Gore vs. Sisaundra Lewis (USA)

Δύο φωνές μεστές και γεμάτες ψυχή ερμηνεύουν ένα από τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών. Το αποτέλεσμα δε γίνεται παρά να είναι εκρηκτικό… Σαν να βγήκε από underground musical του ’60!

7. “DARK HORSE” | Dilana Smith vs. SaraLee Vos (THE NETHERLANDS)

Δύο διαφορετικές φωνές που θα έλεγε κανείς πως δεν ταιριάζουν με το κομμάτι, αλλά τελικά καταφέρνουν να ξεσηκώσουν τον κόσμο στο ρυθμό τους.

8. “TIME TO SAY GOODBYE” | Dan vs. Vanessa (IRELAND)

Ένα τραγούδι τόσο όμορφο και γεμάτο συναισθήματα… που δε γίνεται να το πεις με διάθεση για Battle! Παρόλα αυτά, στην Ιρλανδία το τόλμησαν και όχι μόνο κέρδισαν το στοίχημα, αλλά κατάφεραν να φέρουν την coach Sharon στη χειρότερη επιλογή στην πορεία της στο show.

9. “BORN TO BE WILD” | Monika Pilarczyk vs. Dominika Kobialka (POLAND)

Και περνάμε στο ακριβώς αντίθετο. Το τέλειο τραγούδι για Battle. Δύο γυναίκες της rock τα δίνουν όλα και πιστεύω πως τους αξίζει δικαιωματικά το βραβείο για το καλύτερο Rock Battle!

10. “GIMME SHELTER” | Hannah Kirby vs. Sarah Potenza (USA)

Δύο γυναίκες, δύο διαφορετικές γενιές που αν και έρχονται σε σύγκρουση επί σκηνής καταλήγουν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο BANG, εκ του οποίου χίλια μύρια έπονται. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τους πρότεινα αντί να αποχωρήσει κάποια απ’ τις δύο να ενώσουν τα ταλέντα τους και να φτιάξουν ένα δικό τους μοναδικό σχήμα που να γίνει μια μοντέρνα εκδοχή των Heart! Απολαύστε τες!

EXTRA Α.

Και για να κλείσουμε, έχουμε δύο τελευταία βίντεο. Το ένα προέρχεται από το The Voice της Γαλλίας, όπου έχουμε τους δύο διαγωνιζόμενους του coach Mika (το τρίο Arcadian και τον μουσικό MB14) να ερμηνεύουν το “Tous les memes” του Stromae και να σε αφήνουν με ένα απίστευτο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο!

EXTRA B.

Το δεύτερο είναι ένα βίντεο που είδα πρόσφατα και είναι από το ελληνικό Voice (εμ, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει). Δύο διαγωνιζόμενες ερμηνεύουν το “Διθέσιο” της Πρωτοψάλτη και θεωρώ πως είναι το μοναδικό Battle που είδα (και άκουσα) και θεώρησα πως είναι όντως εντυπωσιακό!

 

Και μην ξεχνάμε πως ακόμα και μια μάχη μπορεί να γίνει μια μικρή δημιουργική αφετηρία! Ειρήνη υμίν!

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Mr. Brightside

15 χρόνια μετά, το “Mr. Brightside” παραμένει κομματάρα

Σαν σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου, πριν από 15 ακριβώς χρόνια, κυκλοφόρησε από τους The Killers το single “Mr. Brightside”. Πάνε αρκετά χρόνια από ...