Home / THINKDROPS / ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ / Οι πλούσιες της ελληνικής τηλεόρασης

Οι πλούσιες της ελληνικής τηλεόρασης

Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα. Πάμε αμέσως στη λίστα και ας μάθουμε λίγα πράγματα για τις πλούσιές μας…!

1. Η ΠΛΟΥΣΙΑ (Δέκα Μικροί Μήτσοι)

Δέκα Μικροί Μήτσοι

Ζάμπλουτη και το δείχνει. Προέκταση του χεριού της το τηλέφωνο. Μέχρι που ξαφνικά το σπίτι της πάει και πέφτει δίπλα στης Ελένης. Και τότε είναι που αρχίζει να κατεβαίνει στις πορείες με πανό Burberry, που τα κρατάνε Φιλιππινέζες. Μα, άμα είσαι πλούσια…!

2. ΝΤΕΝΗ ΜΑΡΚΟΡΑ (Δύο Ξένοι)

ΝΤΕΝΗ ΜΑΡΚΟΡΑ

Μεγάλο τζάκι της κοσμικής Αθήνας, που είναι και του σαλονιού και του αλωνιού. Θα την πετύχεις σε πλούσια ντινέ με τους Ούντριδες, αλλά και στο γήπεδο όταν παίζει η Πανάθα. Ακούει και Μονσερά Καμπαγιέ, αλλά και Ρίτα Σακελλαρίου. Πίνει και διπλό dry martini, αλλά και ντόπιο τσίπουρο. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη δουλειά της.

3. ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΕΖΑΡ (Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;)

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΕΖΑΡ

Υψηλόβαθμο στέλεχος ναυτιλιακής που οδηγεί Chrysler, ξέρει να ανεβάζει μπάρες, μεγαλωμένη με γαλλικά αλλά όχι πιάνο, τρέχει πίσω από έναν παντρεμένο και καταδιώκει να σκοτώσει τον άντρα που τη βίασε όταν ήταν μικρή. Τι πιο συνηθισμένο για μια πλουσία!

4. ΜΕΡΩΠΗ ΚΑΡΝΕΛΟΥΖΟΥ (Δις Μαδιάμ)

ΜΕΡΩΠΗ ΚΑΡΝΕΛΟΥΖΟΥ

Σκληρή επιχειρηματίας, που θέλει να κρατήσει μακριά από την περιουσία των γονιών της κάθε γύναιο που την πέφτει στον αδερφό της και κάθε νόθο παιδί που πάνε να του πασάρουν. Ίνδαλμά της η Τασσώ Καββαδία. Εμ, ποια άλλη;

5. ΝΤΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Στο Παρά Πέντε)

ΝΤΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου — ή τουλάχιστον έτσι πλασάρεται. Απομονωμένη εδώ και χρόνια, χωρίς καμία σχέση με επιχειρήσεις. Κληρονόμος του πατέρα της και είναι δυστυχισμένη γι’ αυτό. Κυνηγάει τους δολοφόνους μια κοπέλας που σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη πριν 30 χρόνια.

6. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΕΡΕΤΗ (S1ngles)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΕΡΕΤΗ

Ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρίας Sayo. Αν και διατηρεί υψηλό προφίλ, συνεργάζεται με λαθρεμπόρους όπλων και μεταφέρει όπλα σε χώρες της Ανατολής. Έκανε άπειρες δικαστικές μάχες για να πάρει την κηδεμονία του εγγονού της Λουκά και είναι στα μαχαίρια με τη μάνα του εγγονού της, Ράνια Κωνσταντακάτου.

7. ΜΑΓΙΑ ΧΟΥΒΕΡ (Γοργόνες)

ΜΑΓΙΑ ΧΟΥΒΕΡ

Γνωστή και ως η Μεγαλογοργόνα. Πριν από πολλά χρόνια έγινε άνθρωπος και έμεινε για πάντα στη στεριά. Έκανε μεγάλη καριέρα και σήμερα ζει σε μια πλούσια έπαυλη έξω από το ψαροχώρι. Ήξερε τον μπαμπά-φώκια της Ιόλης και της Καλλιρρόης. Πιστός της βοηθός ο Αγάπιος, το χέλι.

8. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΔΑ (Ονειροπαγίδα)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΔΑ

Κόρη του εφοπλιστή Λαδά και εκδότρια του περιοδικού μόδας Estella. Λόγω πτώσης από καΐκι κατέληξε να φροντίζει έναν βουκόλο και τα 3 παιδιά του. Φημολογείται ότι ζει πλέον ευτυχισμένη μαζί του απολαμβάνοντας τους καρπούς που προσφέρει η Γη, ενώ πλέον δεν είναι η σκύλα που ήταν στο παρελθόν.

9. ΚΑΤΙΑ ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗ (Η Ζωή της Άλλης)

ΚΑΤΙΑ ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗ

Πλούσια και ισχυρή γυναίκα της Αθήνας. Έχει εταιρεία catering υψηλού status. Παθαίνει αμνησία εξαιτίας ενός ατυχήματος και καταλήγει να αλλάξει όλος της ο χαρακτήρας.

10. ΒΙΒΙΑΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ (Κάτω Παρτάλι)

ΒΙΒΙΑΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ

Πρώην πλούσια, που μια ζωή ζούσε μες στα λούσα και πλέον αναγκάζεται να συμβιώνει με χωριάτες και ανθρώπους της ελληνικής υπαίθρου. Ερωτεύεται τον Θανάση, έναν γεωπόνο που καταλήγει να είναι πράκτορας. Στην κατηγορία μπήκε επειδή με εκβίασε. Έχει γάργαρη φωνή και έχει τραγουδήσει στο γνωστό μαγαζί “Ανακόντα”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7 Σειρές από την Αυστραλία που δεν ξέρατε και θα σας εκπλήξουν!

Είχατε ποτέ την περιέργεια τι σειρές μπορεί να παράγει η Αυστραλία; Εννοώ ότι η παράδοση της Αυστραλίας είναι να βγάζει ...