Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Brunch με αυγά, μανιτάρια και καπνιστή μπριζόλα

Brunch με αυγά, μανιτάρια και καπνιστή μπριζόλα

Brunch με αυγά, μανιτάρια και καπνιστή μπριζόλα

Υλικά

  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 80 γρ. καπνιστή μπριζόλα
  • 2 φέτες ψωμί
  • 2 αυγά
  • 1 κ.σ. τυρί κρέμα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Βούτυρο

Προετοιμασία

Κόβουμε τα μανιτάρια σε μέτρια κομμάτια.

Το καπνιστό το κόβουμε σε μπαστούνια η σε φέτες.

Αλείφουμε το ψωμί με το βούτυρο και από τις 2 πλευρές.

Κόβουμε την ψίχα χωρίς να χαλάσουμε την κόρα.

Βάζουμε λίγο βούτυρο σε αντικολλητικο τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια με το καπνιστό.

Κόβουμε την ψίχα σε κομματάκια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι συνεχίζοντας το σοτάρισμα.

Τοποθετούμε τις 2 φέτες ψωμί και μόλις πάρει χρώμα ή μια τους πλευρά τις γυρίζουμε.

Προσθέτουμε στο κενό βούτυρο και σπάμε εκεί μέσα τα αυγά.

Μόλις γίνουν τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε με μια κουταλιά τυρί κρέμα.

Καλή σας όρεξη!

→ Αντί για καπνιστή μπριζόλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο αλλαντικό, όπως γαλοπούλα ή μπέικον!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Χταπόδι με ζυμαρικά στο φούρνο

Χταπόδι με ζυμαρικά στο φούρνο

Μια υπέροχη, γευστική συνταγή με χταποδάκι για ένα αξέχαστο μεσημεριανό γεύμα με φίλους ή με την οικογένεια. Απλώς ακούμπησε το ...