Home / THINKDROPS / ΧΟΡΟΣ / Ερμίρα Γκόρο – “YOU” | 23–29 Ιανουαρίου στο θέατρο Ροές

Ερμίρα Γκόρο – “YOU” | 23–29 Ιανουαρίου στο θέατρο Ροές

Η παράσταση YOU ενθαρρύνει τον θεατή να γίνει δημιουργός της δικής του μοναδικής εμπειρίας! Θεατής και χορευτές γίνονται οι μοναδικοί μάρτυρες σε αυτό που συμβαίνει επί σκηνής, αφού κάθε παράσταση είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη!

"YOU" | από 23 Ιανουαρίου στο θέατρο Ροές

Από τις 23 έως τις 29 Ιανουαρίου, η χορογράφος και performer Ερμίρα Γκόρο προσκαλεί τους πιο «τολμηρούς» θεατές να βιώσουν τη δική τους μοναδική εμπειρία στο θέατρο Ροές. Σε μια εποχή θεμελιωδώς «θεαματολογική», το ζήτημα των προσωπικών επιλογών δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τη σχέση του ατόμου με την τέχνη. Αυτές τις επιλογές, τις επιλογές σου, τις επιλογές μας, αποθεώνει η παράσταση YOU. Ένας θεατής τη φορά εισέρχεται στον χώρο, επιλέγει τη μουσική, το θέμα της χορογραφίας και τους χορευτές που επιθυμεί να δει επί σκηνής! Η διαδικασία είναι κοινή, αλλά κάθε σύνθεση είναι μοναδική, επειδή ακριβώς καλεί τον θεατή να ζήσει την εμπειρία που προκύπτει από τις επιλογές του, να τολμήσει να παίξει με τους όρους ενός πρωτότυπου «παραστασιακού παιχνιδιού». Ορισμένοι από τους πιο χαρισματικούς και ταλαντούχους χορευτές του σύγχρονου ελληνικού χορού μετέχουν από κοινού με τον θεατή σε αυτό το ενδιαφέρον καλλιτεχνικό πείραμα.

Η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00 μέσω του δικτύου πώλησης εισιτηρίων που αναγράφεται παρακάτω. Επίλεξε την ημέρα και την ώρα που επιθυμείς να δεις την παράσταση και ολοκλήρωσε την κράτησή σου προαγοράζοντας το εισιτήριό σου. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες, καθώς από τις 23 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2019, κάθε ημέρα θα πραγματοποιούνται δώδεκα παραστάσεις, μία για έναν θεατή τη φορά. Το ηλεκτρονικό σύστημα προπώλησης πραγματοποιεί τις κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας, κατά την οποία γίνεται η εκάστοτε κράτηση.

Δίκτυο πώλησης εισιτηρίων:

Ticketservices.gr
Tickets.public.gr
Καταστήματα PUBLIC
Εκδοτήριο επί της Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο: 2107234567

Ταυτότητα Παράστασης

Σύλληψη – Χορογραφία – Κοστούμια: Ερμίρα Γκόρο
Ερμηνεία: Νίκος Καλογεράκης, Χαρά Κότσαλη, Δήμητρα Μερτζάνη, Σταυρούλα Σιάμου, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος,  Αγγελική Στελλάτου, Δημήτρης Σωτηρίου
Δραματουργία: Αναστάσιος Κουκουτάς
Βοηθός χορογράφου: Δανάη Γιαννακοπούλου
Φωτογραφία/Documentation: Αλέκος και Χρήστος Μπουρελιάς
Προβολή – Επικοινωνία: Ιωάννα Ιακωβίδη
Οργάνωση Παραγωγής: Mαρία Βασαριώτου
Επιμέλεια Παραγωγής: Κωνσταντίνος Σακκάς
Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Delta Pi
Παραγωγή: ΤΟΤ ΤΑΡΝΤ

Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Λίγα λόγια για τη χορογράφο

Η Ερμίρα Γκόρο είναι μια καλλιτέχνης κίνησης και χοροθεάτρου, που βρίσκεται πάντοτε σε μια αναζήτηση νέων μορφών έρευνας και επικοινωνίας των ιδεών της.

Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στη συνέχεια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ως υπότροφος του Ιδρύματος Υποτροφιών Αδελφών Πράτσικα και του Ιδρύματος Kρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Στην Νέα Υόρκη επικεντρώθηκε στην έρευνα της ερμηνείας, της σύνθεσης του αυτοσχεδιασμού και της κίνησης, συνεργάστηκε με διεθνείς ομάδες χορού και δημιούργησε τις πρώτες της χορογραφίες.

Από το 2007 έως το 2018 υπήρξε μέλος της διεθνώς αναγνωρισμένης ομάδας DV8 Physical Theatre συμμετέχοντας ως ερμηνεύτρια, καθηγήτρια και Research and Development / Choreography Assistant.

Ως χορογράφος, έχει παρουσιάσει έργο της, μεταξύ άλλων, στην Judson Church, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος – Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού», Joyce SoHo, Θέατρο Χώρα, PS 122, Danspace Project, Galapagos Art Space, Σύγχρονο Θέατρο, Μουσείο Μπενάκη, Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Flow 2 International Festival, Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2014 & 2016, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και στο Arc For Dance Festival 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

«ΖΩΗ» | Μία παράσταση για τη βία από την a.dd dance company

«ΖΩΗ» | Μία παράσταση για τη βία από την a.dd dance company | Από 2 Νοεμβρίου στο θέατρο Olvio

Από τις 2 Νοεμβρίου και για όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου στις 22:30 η ομάδα χορού a.dd dance company παρουσιάζει ...