Home / THINKDROPS / ART OF FOOD / Τρυφερό ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος

Τρυφερό ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος

Δοκιμάστε τη συνταγή μας και αφήστε το τρυφερό και νόστιμο χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) α λα κρεμ να σας ενθουσιάσει με τη γεύση του!

Υλικά

  • 2 χοιρινά φιλέτα (ψαρονέφρι)
  • 1 μπρόκολο
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 40 γρ. γκούντα
  • Ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ. νερό
  • Μίγμα 4 πιπέρια

Προετοιμασία

Κόβουμε το φιλέτο σε διαγώνια κομμάτια.

Σε ένα σχαροτήγανο αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει ελαφρά.

Βάζουμε το φιλέτο στο τηγάνι και το προσέχουμε, γιατί δεν θέλει πολλή ώρα.

Λίγο πριν αποσύρουμε ρίχνουμε το νερό και περιμένουμε να εξατμιστεί.

Αποσύρουμε, αλατίζουμε και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μίγμα 4 πιπεριών.

Παράλληλα, τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα νερό και το βάζουμε να βράσει.

Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε λίγο αλάτι και το μπρόκολο.

Αφήνουμε 3 με 5 λεπτά, αποσύρουμε και κρυώνουμε αμέσως.

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει.

Λίγο πριν το αποσύρουμε, ρίχνουμε το γκούντα και ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθεί.

Τρίβουμε μίγμα 4 πιπεριών.

Καλή όρεξη!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ρολό κιμά γεμιστό με αυγά στο φούρνο

Μια συνταγή που μυρίζει Κυριακή! Δες πώς θα φτιάξεις το κλασικό και αγαπημένο αφράτο ρολό, γεμιστό με αυγά. Προετοιμασία Σε ...