Πέθανε ο Larry King

O σπουδαίος δημοσιογράφος και παρουσιαστής άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 87 ετών

Πέθανε ο Larry King

Ο Larry King ξεκίνησε ως δημοσιογράφος στη Φλόρινα τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Η μεγάλη αναγνώριση άρχισε να έρχεται το 1978, όταν ξεκίνησε να παρουσιάζει το The Larry King Show. Την εκπομπή παρουσίαζε για πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα μέχρι το 1994.

Στην εκπομπή Larry King Live, που βγήκε στον αέρα το 1985 από τη συχνότητα του CNN, ο King υποδεχόταν ποικίλους καλεσμένους, από συνωμοσιολόγους και υποτιθέμενα μέντιουμ μέχρι πολιτικούς και σπουδαία ονόματα από το χώρο του κινηματογράφου. Ο King προσέγγιζε ευθέως τους καλεσμένους του, κάνοντας απλές και εύκολες ερωτήσεις, χωρίς να επιδιώκει να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως προτού πάρει συνέντευξη από συγγραφείς απέφευγε να διαβάζει τα βιβλία τους, ώστε να γνωρίζει περίπου όσα γνώριζε και το κοινό που τους παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με το CNN, ο Larry King πήρε κατά τη διάρκεια της καριέρας του περισσότερες από 30.000 συνεντεύξεις, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για περισσότερες από 50.000!

Από τα τέλη του 2020, ο King νοσηλευόταν στο Λος Άντζελες, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό COVID-19.

 

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

The Voice Battles: Οι καλύτερες μάχες στον κόσμο (που μπορούν να θεωρηθούν και ντουέτα)

Αν ανοίξουμε λίγο το βλέμμα και τα αυτιά μας, μπορούμε να δούμε άλλα Battles στα The Voice ανά τον κόσμο τα οποία πραγματικά τα σπάνε!