Το μυλοκόπι είναι πολύ νόστιμο και μπορείτε να το αγοράσετε είτε σε φέτες είτε ολόκληρο. Εμείς σας προτείνουμε μια συνταγή με φέτες μυλοκόπι, με συνοδεία μυρωδάτων υλικών που θα το κάνουν πεντανόστιμο!
Υλικά
- 4 φέτες μυλοκόπι
- 1 ντομάτα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- Μαϊντανό
- 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
- Αλάτι χοντρό
- Πιπέρι
- Λάδι
- Νερό
Προετοιμασία
Λαδώνουμε καλά τη φέτα από το ψάρι και από τις δύο πλευρές.
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και την τοποθετούμε στο ταψί μας.
Κόβουμε σε ψιλό καρέ την ντομάτα και το κρεμμύδι.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
Καλύπτουμε τις φέτες με την ντομάτα και το κρεμμύδι.
Αλατίζουμε ελάχιστα.
Ρίχνουμε και τον μαϊντανό.
Βάζουμε στο ταψί 1 με 2 φλιτζανάκια του καφέ νερό και τα κλωνάρια με το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου μισή ώρα.